SKOTTDAGEN


Idag är det skottdagen och jag började den med att fria till Faruk, som sa nej (HAHA, nu satte ni allt i halsen va!). Blev lite besviken men det får väl gå an. Han sa att jag skulle fråga om några år igen, men detta var första och sista gången, tyvärr Faruki! 

Väntar på min dyrbara gåva nu!

Från kära Wikipedia

WORDFEUD


Idag vann jag mitt livs andra Wordfeud-spel över Faruk!! 
Överlycklig tjej med massa tur i spelvärlden idag!!!

OM NI INTE FÖRSTOD FRÅN ANDRA INLÄGGET...


...är jag typ SÅHÄÄÄR glad idag.
Helt utan anledning. Sjukt härlig känsla.

SKOGSPROMENAD, CARS, LEK, MAT, MER LEK & BROTTNINGSMATCH


Vi käkade english breakfast och Viktor satte bönorna på brödet, duktig kille! Sen stack vi ut i skogen med Silver och deras cyklar. De börjar bli alldeles för snabba för mig! Lukas vurpade rejält i en lång backe, men det såg så himla roligt ut och jag ville inte att han skulle bli superchockad så jag råkade börja skratta och berättade för honom att det gick riktigt fort, då skrattade han som aldrig förr. Sen kom Viktor och vurpade han med. Riktig vurpdag.


Pappa, om du undrar var din Everlast-mössa är... Så sitter den på mitt huvud här. Med märket bakåt.


Silver var trött efter sitt slagsmål i skogen med en superäcklig hund med munkorg och knarkarägare. Rädd var hon också, men det gick bra. Ingen skada skedd, alla hundälskare!

Barnen var riktigt smutsiga efter att ha trillat och geggat runt i lera. Vi satte oss framför Cars, som är nya favvofilmen, efter lunchen med lite saft och vindruvor.


Sen tyckte de att det var dags för bus. Viktor försökte putta omkull mig när jag satt på knä men det gick inte riktigt eftersom jag är lite starkare än honom, så han sa "hjälpa, hjälpa Lukas". Han var inte sen på det... Två sekunder och det var full brottningsmatch!!! Jag hade helt seriöst svårt att ta dem båda haha. 

Sen blev det tebjudning och Viktor ville mysa lite.

Har precis städat mitt rum inför Faruks ankomst. Okej det är inte förrän om en vecka (FATTAR NI ATT HAN ÄR HÄÄÄÄR OM EXAKT EN VECKA!??!!!?), men om jag känner mig själv är det tveksamt om jag orkar dammtorka lister och sånt senare i veckan. Lika bra att göra det när man har ångan uppe! Tvättade och bytte sängkläder igår, dumt nog duschade jag inte, men jag ska hoppa i badet nu i alla fall!

Bada och spela Wordfeud eftersom beroendet kommit tillbaka. För er som inte vet, är det som Scrabble fast i iPhonen, superkul!!! Ladda ner det om ni inte har det. Eller nej förresten, låt bli, ni kommer ägna all ledig - och inte ledig - tid till det.

IGÅR & IDAG


IGÅR: När jag kom hem från min promenad käkade jag magvänlig frukost. Mackor med kokt skinka och mjölk. Det lägger sig som en skön skyddande klisterhinna i magen, som nästan är helt återställd så länge jag bara tar det lugnt. Målade naglarna också, för första gången sen nyår. 

Melodifestivalade på kvällen samtidigt som jag barnvaktade och lyssnade på snarkande Lukas i babymonitorn.


IDAG: Precis när jag skulle gå ut sa Ylva att lunchen var kvar, och eftersom vi hade en lunchgäst kände jag mig tvungen att stanna. Men besviken blev jag inte för laxen var perfekt och efterrätten dödlig.

Tog en två timmars-promenad runt hela Ascot med Sillebille. Uppe till vänster kan ni se utsikten från min favorit-avslappningsplats. Det är ett stort fällt träd mitt i skogen som jag brukar lägga mig på och bara titta upp, samtidigt som man får balansera lite. Otroligt avslappnande.

Vår promenadrunda börjar bli full av vårblommor också, hur underbart är inte det? Vårkänslorna ger mig dock lite hemlängtan. Speciellt våren förra året i Lund, det var mysigt.

MELOLODIFESTIVALEN


Sitter här med mina nymålade naglar och skålar vatten med mig själv. Visst hade det väl varit lite trevligare om jag skålat med något annat, med någon annan? Det hade också varit lite trevligare om man inte rent spontant känt igen hälften av Melodifestivalens startfält från diverse svenska jippon.

Och om urödlan haft lite mer kläder och mindre löshår.

GODMORGON

Vaknade när jag vanligtvis går upp, åtta, men insåg att det var lördag så jag rullade bara över och sov vidare till halv elva. Underbart.

Gick ner för att kissa och hörde barnen i vardagsrummet, tittade in och båda utbrast "Sheeell" och sa åt mig att komma. Lukas var den första att hoppa på mig, sen kom båda.

Vädret är strålande så jag ska försöka mig ut på en liten 10gradig solskenspromenad strax.


MER SYSTEMKAMERA-SPANIEN


Vi åkte förbi stranden vid Malaga, Pepi gjorde supergoda pizzor också såg jag fina vilda papegojor i träden i parken bara sådär.


De hade sjuka köttväggar i mataffären med hur mycket kött som helst. Vi åkte förbi Ylvas och Sanjas gamla lägenhet i Malaga, så till höger ser ni deras gamla port! Också lite soluppgång från mitt fönster i rummet jag hade hos Pepi.


Kommer inte riktigt ihåg vart detta var... Men vi gick i lite affärer, jag köpte mitt kassettbandsskal till min iPhone, vi drack kaffe och sen åt vi spansk glass!


Zoo i Fuengirola! Det var helt fantastiskt fint och de hade verkligen fångat djurens riktiga miljö. Det coola var också att inga djur var inburade! Utan istället var det stora glasväggar, staket av pinnar och grenar och liknande.


Denna gorillan var sjukt cool. Började fota honom från håll och han var ganska långt bort så fick zooma en del. Efter två bilder reste han sig och gick mot oss för att sen sätta sig precis vid glasväggen! Sen satt han där jättelänge och poserade.


Den där ugglan flög i mitt hår, haha! Det var en liten uppvisning med djuren mitt i parken och ugglan skulle flyga från en punkt, precis bakom oss, till en annan och jag skulle självklart fota men så flög den jättenära och tog tag med sina klor i mitt hår! Det blev alltså ingen bild... Men skötaren kom upp till mig sen så jag kunde ta en.


Trädet mitt i parken var riktigt häftigt. Ser ut som några konstiga sötpotatisar. Vi chillade lite med vår nya kompis gorillan också.


En dag åkte vi till Gibraltar som är det lilla berget högst upp till vänster och längst ner till höger, det blåste riktigt mycket och var kallt. Vi lekte på en lekplats i alla fall. Mer soluppgång.


I Puerto Banús tittade vi på hamnen och fiskarna, gick hamnpromenaden och kollade på saker på El Corte Inglés som var ett jättestort shoppingcenter.

Nu var det slut på bilder för idag! Mer kommer, har bara åttahundra bilder kvar att visa... Nu ska jag ta ett neutralt kex för att ge min mage lite att jobba med under natten och sen somna till något tråkigt program. Alltså inte Big Brother, som jag försökt undvika så mycket som möjligt, för jag vet att jag kommer fastna!!!

FREDAG WOWOWO


Lukas använde mig som kudde när vi tittade på Cars, och sen kramades Viktor och jag lite när de käkade. Ni kanske ser hans lilla tass bakom min nacke? 


Lukas ville självklart också kramas och fotas när Viktor och jag gjorde det! Han tycker det är så himla kul att se sig själv i telefonen. Sen satte jag på dem nisse-mössorna och gummistövlarna för att cykla lite i trädgården i det regnblöta gräset.

Alex kom hem vid ett idag, så jag slutade runt halv tre. Sjukt skönt! Har bara legat i sängen sen dess. Ylva kommer nog hem från sitt möte snart också, sen ska barnen sova och vi ska käka middag som Alex fixat. Sen intar jag viloläget i sängen igen! Har avbokat helgens planer (bland annat utflyttningsfest hos Mimmi) för jag tänkte att det kanske är bäst att vila lite, så det blir en lugn helg!

SJUKSTUGAN SÄGER HEJ


Känner mig som världens ynkling just nu.

Var på sjukhuset för tredje gången denna veckan idag. Det var ett slags återbesök för mina provresultat jag fick igår, som visade någon inflammation. Jag tjatade mig till fler prover eftersom de inte vet vad det är och därför inte tror det är något. Men efter doktorns antagna diagnos i måndags vill jag göra så många som möjligt för att försäkra mig om att det verkligen inte är något. 

Det var vaskulit de trodde, och efter att ha läst massa om det, vet jag att det inte är något jag vill ha. Jag vet dessutom att många patienter haft svårt att få diagnosen eftersom det inte alltid visar något på testerna, och att läkarna vet så pass lite om den.

Därför ska jag tillbaka och göra fler blodprov imorgon. Hittar de inget stort där ska jag vidare till en specialist om utslagen inte lagt sig. På tal om utslagen har de blivit bättre, men eftersom lederna inte blivit det, utan snarare värre, vill jag träffa en specialist ändå.

Som att detta inte räckte har jag fått magsår också. Magsåret gjorde inatt att jag vaknade med trettio minuters mellanrum från klockan tre på natten fram tills dess att jag skulle upp. Fick Lansoprazole för det. Började gråta för doktorn idag när hon kände på min mage för det gjorde så himla ont. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Tabletterna ska kicka igång om ungefär tre dagar, så jag hoppas på mindre smärta då.

Jag känner mig så himla svag just nu. Därför ska jag försöka sova bort smärtan nu, även om det blir värre på natten... Hoppas ni mår bra. Ska skriva lite dagbok först. Måste bli bättre på det, för det känns himla bra när jag gjort det.

SÖTASTE KIDDEN I VÄRLDEN

Viktor är ett speciellt och otroligt gulligt barn. "Puss mammashell", som han kallar mig, också vände han ena kinden till. Puss. Andra kinden. Puss. "Pussa näsa shell". Puss. "Pussa emshell". Puss på munnen. Och puss på håret. Då sa han att han ville pussa mig, han sökte sig till kinden. Puss. Andra kinden. Puss. "Pussa näsa". Puss."Pussa hår". Puss. Sen tog han tag i min hand, drog mig närmre sig så han tillslut kunde lägga armen om min hals. Sen lutade han huvudet mot mitt huvud, som låg på hans axel. Det var nästan som att han tröstade mig. Och så satt vi i säkert fem minuter samtidigt som han åt. När jag försökte slingra mig för jag skulle hjälpa Lukas grep han tag ännu hårdare.

LITE ONSDAG


Dubbel-Silver får vara dagens bild!

Kiddosen och jag har varit själva hela dagen eftersom Ylva varit på möten och Alex kom hem vid sju, så vi har haft full hallaballo i huset även om jag inte kan busa så mycket som vanligt. 

Fick mina provresultat idag och de flesta verkade normala förutom ett som visade någon inflammation, men den inflammationen kunde vara vart som helst i kroppen så jag ska tillbaka imorgon. Utslagen börjar lugna sig, men sprider sig en del, dock inte lika aggressiva som förut. Lederna mår dock värre än värst.

Nu ska jag se några avsnitt av New Girl innan jag somnar!

HEJ HEJ HEJ

Idag har inte varit en toppen dag, då jag spenderat mesta delen på sjukhuset eller med sjukhusrelaterade saker. Såg en doktor som gjorde en ganska grundlig undersökning. Han har skickat mig vidare till blodprov och för att kolla njurarna. Ska dit imorgon det första jag gör. Förhoppningsvis får jag svar efter bara en dag. 

Som ni kanske vet och läst i bloggen fick jag hemska utslag på benen i Spanien, de la sig efter någon dag och jag tänkte inte mer på det. Fick nya när vi kom tillbaka till England igen, som la sig och i lördags fick jag nya igen som inte lagt sig utan bara blir värre och dessutom spridit sig ordentligt.

Fötterna är som prickiga korvar och dessutom rejält svullna och gör ont när jag böjer och går på. Benen är prickigare än prickigast. Knäna svullna och ömmande, vilket gör det svårt att gå vanligt, gå upp och ner för trappor samt sätta och resa sig. De börjar sprida sig upp över låren, även armar, armbågar, händer och fingrar. Kliar och svider gör det också. 

Han hade en aning om vad det kunde vara, men jag vet inte om jag ska berätta det innan jag fått resultaten. Det är inget farligt eftersom det upptäcktes så tidigt och botemedel finns.

Så oroa er inte! Jag har ju för en gångs skull gått till doktorn, något som inte händer ofta, haha. Ska bli skönt att bli ordentligt undersökt i alla fall.

Hoppas ni har det bra där hemma. Nu ska jag skypa med Faruk och försöka att inte klia på mina ben, blir tooookiiiiiggggg!!!!!!!!!!!

LAMM ISTÄLLET FÖR SUSHI


Åkte in till London igår eftermiddags och shoppade lite innan jag fortsatte hem till Mimmi där vi gjorde oss kvällsfina. Linn var också där som jag inte sett på hundra år, så det var riktigt roligt att catcha up lite! Vid halv tio tog vi på oss klackarna och virrade runt på Londons gator eftersom vi bestämde oss för att inte ta bussen. Efter en halvtimmes virrande hittade vi äntligen restaurangen. 

52 North hette stället som var mer som en restaurang-pub, fint men skönt avslappnat. Käkade lamm som var segt att skära i men lätt att tugga, drack vitt vin och pratade och skrattade med några supertrevliga svenska tjejer som var med.


Här är tre av tjejerna - Sofia och Linn, båda skånska, och Therese! Efter middagen promenixade vi en liten bit för att sen komma till nattklubben, Jalouse. Och jag måste säga att det var skönt med lite lyx. Hur skönt det än är att gå ut i estetiska Camden är det ännu skönare att bli servad lite, speciellt efter en hård arbetsvecka där jag är den som servar. 

Vi drack tranbärsjuicedrinkar och dansade i sofforna. Precis som det ska vara! Dock gick vi hem ganska tidigt, eller tidigt om man jämför med när vi brukar gå hem, och låg i Mimmis säng vid tre. 

Vaknade upp vid tio idag av att Linn tog ner alla sina foton från en vägg i deras gemensamma rum. De ska nämligen flytta så det var packningsdag för henne. Vi hade sällskap ut, kramades och gick olika håll. Jag styrde mot Primark för att sen se att de inte öppnade förrän halv tolv, det vill säga om 15 minuter. Satt utanför och väntade tills de äntligen öppnade. Sen spenderade jag en timme därinne... Fynden ska ni få se lite senare!


NU STICKER JAG IN TILL LONDON


Jag är duschad, nästan sminkad, påklädd, iPhonen är laddad och full med serier att se på tåget och väskan med ombyte och resten av sminket är packad. Ska bara ner och käka lite mat innan jag springer till tåget. Ikväll blir det vin och sushi vid 22:30 på Jalouse och sen upp till klubben när vi är klara! Har skypat med min London-Tess i 1½h nu och hon hjälpte mig med kläderna så det blir nog bra! 

Baj baj! Vi hörs imorgon!

LITE SPANIEN GENOM SYSTEMKAMERAN


Dagen då vi kom dit gick vi, efter lite lunch med Ruben och Pepi, till stranden för att kolla läget och sen till en lekplats och lekte lite. Viktor trillade i plurret efter två minuter och fick luft- och soltorka. Jag samlade fina snäckor!


Pepi gjorde ett "brödfritt" bröd till mig en morgon, det var typ något rågmjöl men jag var mätt i nästan fem timmar. Drack kaffe ur Londonmugg! Lekte lite till på lekplatsen som blev vår favorit.


En annan dag gick vi till stranden med Pepi (och alla andra såklart) och lekte på stranden (mycket lekande) innan vi gick till ett kaffeställe (det var även en del kaffande i Spanien) och sen lite lek till på vår favorit lekplats.


Lite Ylva och Pepi, lite strand i Fuengirola, lite lek på balkongen med Viktor och Lukas och lite rutschkansåkande.


Någon byggnad som jag borde komma ihåg namnet på eftersom Pepi sa det typ fem gånger... Också åt vi churros som vi doppade i varmchokladsås och drack kaffe. Ogott.

Nu måste jag och min söndriga kropp hoppa in i duschen, plocka mina ögonbryn och komma på vad jag ska ha på mig ikväll eftersom jag ska in till London och träffa Mimmi och company. Tänkte åka in lite tidigare och gå en vända på stan innan jag åker hem till Mimmi och piffar till mig. Sen ska vi käka sushi- och vinmiddag på Jalouse där vi sen har bord när klubben öppnar!

Hoppas ni får en bra lördagskväll och att Melodifestivalen inte är alltför tråkig!

BENHINNEINFLAMMATION, TYP

Igår åkte vi till Windsor och jag tog barnen i vagnen och promenerade The Long Walk i Windsor Great Park, i mina vanliga stövlar. Det var väldigt fint och mysigt, dock kändes det som att den 4.5km raka vägen aldrig skulle ta slut så vi kunde vända igen.

När vi kom hem kände jag lite värk i smalbenet men tänkte inte mer på det eftersom det inte gjorde speciellt ont och jag hade faktiskt gått en jäkla bit. Senare mot kvällen fick jag mer och mer ont och tillslut kunde jag knappt gå. 

Ylva letade efter sitt kinesiska liniment, hittade det inte, vilket kanske var bäst. Jag kom nämligen på att det kanske inte är det bästa för mina superkonstiga utslag på benen. Tog två aspirin i hopp om att kunna gå uppför trappan, skypade lite med Faruk och somnade sen. 

Benhinnorna känns mycket mycket bättre idag och inte alls lika ont (är det för jag legat still och vilat under natten? Jag trodde det skulle göra mer ont när man vilat och är kall?). Däremot har jag ont i utsidan av höger fot, liksom på kanten. Och rätt ont i båda knäna. 

Vi skulle till doktorn idag om det inte hade blivit bättre, men det har det ju typ. Dock inte utslagen. Fattar inte var de kommer ifrån.

SPANIEN GENOM MOBILEN


Njöt av de få solstrålar som fanns på Pepis balkong samtidigt som vi kaffade och kakade med två killar som inte satt still en sekund!


Efter några dagar i Pepis lya flyttade vi till ett stort hus i Estepona (som enligt annonsen låg i Puerto Banús) där jag fick vakna upp till världens finaste soluppgång varje morgon, solade i trädgården i upprullad pyjamas eftersom det var lite kyligt, var utslagen och trött av solen. Lagade och åt världens godaste auberginelasagne - som jag skrivit om innan, men den var värd att ta upp igen, och vinade.


Fikade på takterrassen med pojkarna, sprang ner och kollade på den svinkalla poolen, pussades, kramades och busade tills jag äntligen lyckades köra slut på dem och de somnade framför Ice Age!


Som sagt, soluppgångarna... Väntade lite i bilen på Ylva, tror vi skulle till San Pedro här och leka på en lekplats och sen luncha på stranden. Goda kex och Bridesmaids när killarna somnat i soffan.


Hade Michelle-kväll då jag badade och sen bäddade ner mig i sängen med latmiddagen deluxe, vin och Sex and the City på iPaden. Längst ner till höger ser ni hur jag ibland satt i trappan och whatsappade med Faruk/Facebookade eftersom internet inte nådde ända upp till mitt rum...


Familjen åkte iväg någon förmiddag och då passade jag på att sola på balkongen - i bikini! Åt somrig müslilunch också. Sen någon dag åkte vi världens slingrigaste väg upp till en mysig liten stad, Ronda. Den resan gick bättre än den till Istan, trots att det var mycket längre och slingrigare, då jag kramade toalettstolen när vi kom tillbaka.


Fick en fin kombination av utslag och solfräknar... Utsikten var suverän. Mitt rum likaså. Trots att det var en bäddsoffa!


Skyddade oss från solens starka strålar, som gjorde att alla fick feber och solsting, med Ice Age i skuggan i trädgården. Pepi gjorde världens godaste och starkaste thaigryta som jag åt dagen efter, fick det upp i näsan... Trodde jag skulle dö. Viktor byggde korvtorn och sen somnade alla i soffan.


Huset var så förbenat kallt att jag utanför vardagsrummet, där vi hade maxat värmen, gick runt med zebrafilten som jag också sov med efterom täcket inte var mycket att hänga i granen om vinterhalvåret. Vinglasbilden blev ett internskämt mellan Alex och mig, varje gång han frågade om jag ville ha vin sa jag "lite" så tillslut började han överdriva och ge mig lite och sig själv mycket mer.


Kan ni förstå att jag fick plats mellan barnen i bilen och satt där i en timme, och dessutom lyckades somna, när vi åkte från huset och till Pepis lägenhet i Fuengirola igen? Är själv imponerad över att jag ens lyckades komma in med alla saker plus barnen. Pepi längst ner till vänster på sin födelsedagsutgång och en liten Cava-Rhuby till höger.


Myskillarna, i sina nya vita helkroppsstrumpor, somnade nästan på mig i soffan innan läggdags efter en heldag ute i solen med massa lek.

Detta var alltså den lata fotodelen av resan, systemkamerabilderna är ännu fler och mycket finare och jag lägger upp några gobitar under de kommande dagarna!

NU SKA VI ÄTA CURRYRÄKOR!



Nom, nom, nom!

TÄNKTE BARA SÄGA...

...en sak. Okej, två saker.

Ett. Jag tänkte bli bättre på att blogga igen - med bilder! - nu när jag kommit tillbaka till England med dator (det var lite jobbigt i telefon/iPad eftersom blogg.se-appen inte funkade som den skulle med bilder och kommentarsfunktion, det funkar alltså som vanligt igen så kommentera på!) och vanliga rutiner. 


Två. På bilden (sömnig tjej innan powerwalken med killarna i vagnen vid lunch) ser det ut som jag har läppstift. Men det har jag inte. Och så har jag sett ut i snart tre veckor. Vad gör man för att få otorra läppar!? Jag har provat allt - dricka tusen liter vatten, läppsyl med och utan solskyddsfaktor, handkrämer, babyrumpskräm...

GODNATT, FÖR FEMTIOELFTE GÅNGEN


16/1-2012

Även fast mina ögon gått i kors den senaste timmen och jag är snudd på medvetslös har jag fortfarande inte gått och lagt mig. Varför? Jag vet faktiskt inte själv, men skyller helt och hållet på musiken och bilderna. Den kombinationen för mig är livsfarlig, kan sitta uppe i flera timmar och redigera bilder och lyssna på musik. Därför ska jag nu stänga av Spotify (som jag inte ens visste att jag hade timmar på) och gå och lägga mig. På riktigt denna gång. Men först måste jag kissa, vilket betyder att jag måste gå ner till den kalla undervåningen och sen in på den ännu kallare toaletten. Brrrr, fryser redan.

5e MARS FÅR JAG LÅNGBESÖK!!!!!



Snart kommer sötastefinastebästaste Faruk hit och stannar i tre veckor! Egentligen skulle det bara varit två, men eftersom Ylva och company bokade en spontansemester till Sverige veckan innan bokade vi om hans biljett så han kommer tidigare! 

Första veckan chillaxar vi med Silver i huset, jag hoppas på bra väder, långpromenader, knäpp utgång i Ascot, filmkvällar, sovmorgnar och långfrukostar, aka pensionärsliv. Veckan därpå långhelgar vi i London och bor på hotell och tredje veckan, ja jag har lärt mig att det inte är bra att planera för mycket så den är oplanerad. Och det kommer från planerartjejen nummer ett.

(Bilden är från 6e mars förra året och Faruk tog idag bort sitt skägg och ser nu ut som ett babyface igen. Därav bildvalet!)

NU ÄR JAG TRÖTT PÅ BILDER

image description
Lilla Lukas och jag i vårt kök i Spanien-huset.

Bilder, bilder, bilder. Det snurrar bara massa bilder i mitt huvud efter att ha rensat Spanienbilderna, plus en del gamla bilder jag hade liggandes. Det värsta är att jag känner mig tvungen att redigera hela högen också, men det skjuter jag upp till en annan dag för nu vill jag SOVA!

Förresten så har jag blivit otroligt dålig på att stava.
Stavningspolisen har blivit dålig på att stava, hur låter det egentligen... Fick googla "skjuta" för att se om det var rätt. Börjar bli pinsamt.

SPANIENBILDER


Slängde precis över mina Spanienbilder från Ylvas dator till en hårddisk och tjoff, nu har jag 3 gig bilder att kolla igenom! 


ALLA ❤ DAG



Idag är det, som förmodligen ingen kunnat undgå och som alla förmodligen också har delade uppfattningar om, alla hjärtans dag. Faruk och jag sitter i olika länder och därför blir det inget speciellt firande för oss. MEN! Halv elva imorse knackade det på dörren och där stod en dam med världens största blombukett från Faruk! Hur glad och chockad blev inte jag?

Nu ska jag återgå till vår skypemiddagdate!

PS. Bengt, tack för din lugnande kommentar. Nu när du fått mig att tänka på spetälska är jag mycket lugnare... 

PPS. Har äckliga bilder att lägga upp på mina ben där jag fick århundradets allergichock.

TAKTERRASS


SOLDAG

Fick ledigt i förmiddags eftersom Ylva och Alex skulle på middag på kvällen och jag skulle passa killarna. Placerade mig därför i en solsäng på takterrassen och solade och sov lite. Fick en del färg trots spf50. Sjukt sjukt skönt var det!

Imorgon lämnar vi lyxvillan och bor hos Pepi tills på måndag då vi flyger tillbaka till England igen. Imorgon fyller också Pepi år vilket betyder att hon ska ha fest, så jag ska följa med dem ut. Spännande att gå ut i Spanien! Alex som åker hem på söndag ska passa Ruben och killarna eftersom killar är förbjudna.

Ska se klart på husprogrammet med Alex nu (det var tidig middag så de är redan hemma)! Ylva gick upp för att läsa och killarna snarkar äntligen efter att jag varit uppe och sagt till dem sex gånger.


UTFLYKT 1000 METER ÖVER HAVET

Idag åkte vi till Ronda, 1000 meter över havet och 1,5h upp i bergen. Vägarna var sjukt slingriga men jag satt i framsätet och mådde good! Var sjuka utsikter däruppe.

Vi åt tapas på ett spanskt ställe, någon skinka, manchego, vitlöksoliver, marinerade räkor, friterat bröd med vitlök, friterad boll av potatis och skinka och varmrätt som vi knappt orkade äta.

Sitter i soffan och käkar tapas nu igen, typ det vi lever på här, helt okej! Är så trött att jag typ är medvetslös så ska upp och sova snart.

Prickarna är fortfarande kvar men försvinner förhoppningsvis om ett par dagar.


PRICKAR I ANSIKTET?!

Har fått massa små röda prickar i ansiktet, på ögonlocken, på tinningarna, lite i pannan och kinderna/kindbenen.

Vad tror ni det är ifrån - solen eller kräkandet?

Har googlat lite och allt tyder på att det är små kapillärer som spruckit när ansiktet spänt sig under toalettkramandet. Men Ylva tror bestämt det är från solen och typ soleksem.

Prickarna är inte buckliga eller fyllda med något. De kliar inte heller. Utan det är bara massa små små röda prickar som ligger jämnt med huden.


FEBER, DIARRÉ, PUERTO BANUS, SOL, ISTAN, KRÄK

Trevlig rubrik va? Men det är ungefär så det sett ut. Lukas började må dåligt igår och brann inatt, Viktor fick diarré och fortsatte till idag.

Idag åkte vi till soliga Puerto Banus och drack kaffe. Jag har bränt huvudet och är helt röd i hårbotten. Sen åkte vi i en evighet till Istan med hjälp av GPS:en. Påväg uppför det megastora berget och de slingriga vägarna började jag må illa och när vi väl stannat sprang jag ut ur bilen och trodde jag skulle spy. Klarade mig och satt och vilade lite och tittade på utsikten.

Vi träffade en gammal spanjor som bjöd oss på dricka på ett litet café. Drack kamomillte och mådde rätt bra. Åkte en liten bit till en utsiktsplats där barnen inte alls ville vara, jag fick några fina bilder i alla fall. Sen åkte vi hem och då började jag må seriöst illa.

Satt och försökte koncentrera mig på att inte kräka ner både mig och barnen i baksätet hela vägen hem. Kramade toalettstolen ett bra tag när vi kom tillbaka även om jag inte hade jättemycket att få upp eftersom vi bara ätit frukost och klockan var typ fem. Tog en varm dusch och nu ska vi snart äta middag.

Jag mår bättre! Bara lite ont i halsen efter allt kalvande. Tittar på Come Dine With Me med Alex nu medans köpepizzorna är i ugnen.


PUTTADE PRECIS I ALEX I POOLEN

Hehehehehehe. Bör tilläggas att poolen är svinkall.

Trodde jag skulle åka i efter, men jag klarade mig!


VÄLKOMMEN TILLBAKA SOLEN!

Hela morgonen spenderade jag i en av solsängarna i trädgården, drack kaffe och tittade på Melodifestivalen som sändes i Sverige igår (ingen höjdare, men Loreen var okej). Det var varmt och skönt och fräknarna börjar komma tillbaka!

När Ylva, Pepi och barnen kom tillbaka från lite utomhusäventyr mös vi lite och Lukas var jättekramig och -pussig. Käkade lunch ute i solen allihop och sen kaffade vi och jagade solen i trädgården.

Ylva körde Pepi och Ruben hem till Fuengirola och barnen och jag tittade 10 minuter på Ice Age innan de båda somnade i soffan. Passade på att sitta lite i solen innan jag gick in och kollade fortsättningen på Bridesmaids tills de vaknade. Sen kom Ylva och vi utfodrade barnen som nu är uppe och badar. Jag sitter och ser Come Dine With Me (de har SKY här...) och ska snart upp och bada jag med.

Som ni kanske förstår är vädret fint här igen! Blåsten har lagt sig och temperaturen stiger. Det sägs bli 20 grader på måndag och tisdag. I Ascot är det tydligen 30cm snö...


AUBERGINELASAGNE

Auberginelasagnelunch, storm, 5 plusgrader, sol, lek på lekplats i Benahavis och en lång promenad till stängda kaffeställen med Pepi och Ruben summerar gårdagen rätt bra.


ESTEPONA

Idag flyttade vi till en lyxvilla i Estepona med trädgård, pool och havsutsikt. Pepi och Ruben är här ett par dagar och på tisdag kommet Alex. Här är verkligen sjukt fint, det är bara synd att vädret blivit mycket sämre. Rätt kallt och väldigt blåsigt...

Ps. Jag bor högst upp och har egen takterrass. Helt okej.

Pps. Kan inte lägga upp bilder av någon anledning...


INLÄGG SOM INTE PUBLICERADES IGÅR

Åkte in till Malaga idag efter att vi varit runt lite i någon annan stad, där vi tittade lite i affärer och åt glass och drack kaffe, som jag glömde bort namnet på nu.. På nästsista bilden kan du se ert gamla hus Sanja!

Sen åkte vi direkt till ett zoo vid Pepis hus i Fuengirola. Såg krokodiler, tigrar (okej bara en), apor (som vi var sjukt nära!!!), flodhästar, coola fåglar, leoparder...

Det var en liten show med djuren och ugglan på bilden (solly för att det inte är riktiga bilder utan att jag bara fotade av men systemkamerabilderna kommer inte upp förrän jag är tillbaka i England) flög nästan in i mig!!! Hans klor snuddade mitt hår!!! Trodde jag skulle dö, men det gjorde jag inte haha.

Kom hem ganska sent och bara en timme efter skulle jag bli upphämtad av Pepis kompis son Valentino som skulle visa mig runt. Efter middagen drog vi ut i stan och han visade mig massa och sen satte vi oss på en pub och sen gick vi lite till. Jag lärde honom mer engelska och han lärde mig spanska. Schysst utbyte! Det var riktigt roligt och det var skönt att komma ut och träffa andra än 2- och 40åringar!

Nu är jag helt slut och ska sova.

Köpte ett iPhoneskal idag också. Coolt!!!


DAG TVÅ I SPANIEN

Efter en natts sömn i världens mjukaste säng (den är utbytt nu) och en allergiattack fem på morgonen (satte mig själv på fullmedicinering och slängde bort en filt som kan ha varit boven i dramat) åt jag frukost på balkongen med två efterhängsna killar. Sen gick vi ut lite och gick, efter fem minuter på stranden med Ylva och barnen satte sig Viktor på rumpan i havet och blev blöt och kall. När han torkat lite lekte vi på en lekplats lite mot centrumet och sen gick vi hem för att äta middag med Pepi och Ruben!

Justja, jag brände mina läppar som dessutom var helt uttorkade efter flygturen. Massa vatten - som jag ändå bara kissar ut efter 50 minuter - och en hel del fett på återställde dem och nu är de "typ okej".

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2861540/images/2012/pic_187369498.jpg" class="image">


LITE SPANIEN

1. Ställde klockan och gick sen upp omänskligt tidigt efter 3 1/2 timmes sömn.

2. Barn på flygplatsen med alla hundra väskor när vi precis gått ur taxin.

3. iPad <3

4. Vid ett, spansk tid, var vi äntligen framme och det var SÅ fint. Pepi bor precis vid havet, tyvärr är det alldeles för kallt för att jag ska bada men att sitta i solen och dricka kaffe är helt okej.


RSS 2.0