BEBIS

Igår hälsade Faruk och jag på hans syster, systerdöttrar och hund. Åt mat och hängde. Sen åkte vi och hyrde filmer och hade myskväll!





JULMIDDAG MED TJEJERNA

Den 26e samlades vi hos mig för att ha julmys, äta julmiddag och spela spel. Det var tredje dagen i rad med julmat och nu får det räcka för mig! Det var riktigt mysigt och Migis tog med sig Absolut Överens som vi spelade ett par gånger. Första gången förlorade Antonia och jag, andra gången vann Maja och jag! Det var riktigt mysigt och skönt att vara samlade allihop igen, och det var förmodligen enda gången tills jag åker tillbaka igen eftersom vi är splittrade på nyår.








HOS FARMOR

Firade min andra jul hos farmor på juldagen, åt julmat och öppnade julklappar. Alla bilder är tagna med det nya vidvinkelobjektivet jag fick av Faruk i julklapp (Samyang 14mm)!





LITE JULAFTONSBILDER



















JULDAGSUTGÅNG

Idag har jag i princip bara legat i sängen hela dagen med undantag för badrums- och köksbesök. Faruk gick för ett tag sedan och då tänkte jag att jag skulle ta tag i dagen och i alla fall orka duscha innan Maja kommer hit och myser lite innan Antonia och Tess kommer på julmiddag.

Igår hade vi det jättemysigt hos Maja där vi drack vin, skrattade åt pinsamma historier, lyssnade på bra musik och fixade oss innan vi gjorde det stora misstaget att gå ut i stormen och ner i stan... Gick runt lite innan vi bestämde oss för att ställa oss i kön till Cardinal. Jag har glömt hur det känns att stå i kö och det är verkligen ingen höjdare. Efter en timme bestämde vi oss för att lämna och gå till Mogwai. Vände och gick ut igen. Maja, Jenny och Gustav tog en taxi hem och jag mötte upp Faruk på PL13 istället, där stenraggade bartendern på honom och skrev sitt nummer på kvittot, hahaha! Hängde där ett tag innan vi köpte nattmat och gick hem till mig.

Igår skulle vara en av årets bästa kvällar. Den blev inte riktigt som vi tänkt oss, men vi var i alla fall samlade igen. Ett år senare! Förfesten var ett litet smakprov på nyår som jag tror kommer bli jävligt bra.

Nu ska jag pilla på min nya kamera. Ett par timmar sedan sist. Börjar få abstinens!


GOD JUL

Igår hade vi en jättemysig jul ute hos moster Sanja och Bengan. Vi hade sill-lunch, kollade på Kalle, väntade spänt på att tomten skulle komma, hade sen julklappsutdelning och -öppning. Jag blev minst sagt chockad, men mycket mycket nöjd över mina! Fick bland annat en fet systemkamera av pappa, ett ännu fetare objektiv av Faruk och en iPad av mamms som jag skriver på just nu!! Tack tack tack ännu en gång!

Har firat lite jul hos farmor idag och nu ligger jag utslagen i min säng och pillar lite på mina julklappar och försöker ladda till ikväll - den stora hemvändardagen! Ska hem till Maja på förfest vid nio och sen får jag se vart vi hamnar.

Måste bara tillägga att jag bara under detta inlägg blivit sjukt snabb på att skriva!


PEPPIKVÄLL


I somras på The Tivolis uteservering när vi, oväntat nog, tittade på fotboll.

Nu ska jag åka upp till Therese för lite mys och update. Ska möta henne på Hemköp för att fixa prat-tugg, men frågan är om jag ens får plats med en endaste liten klunk vatten efter lunchen med pappa. Så mätt.

Baj baj!


SWEDEN!

Resan igår gick bra, men tog en jävla tid (9.30 - 18.30, engelsktid). Ascot vinkade av mig med strålande solsken och klarblå himmel. Helsingör tog emot mig med regn och Helsingborg i sin tur med blåst... Flög tillsammans med en engelsk kändis förresten, har sex avsnitt av honom i min iPhone hahaha...

Sitter hemma hos pappa nu och njuter av att vara hemma och barakunnavara. Det första jag käkade igår var vörtbröd och sen kollade jag på svensk tv (Böda Camping) och somnade tidigt. Vaknade upp efter cirka fjorton timmars sömn...

Idag har jag haft en fredag i vanlig Helsingborgsanda med papps. Lunch, handla och sen till farmor. Ikväll ska jag hem till Peppisen och catcha up lite!

Börjar ångra lite att jag inte tog med min nya dator för den här gamla skrutten börjar redan gå mig på nerverna. Rensning av den är första prio!!!

FÄRDIGPACKAD


Idag packade vi in killarna i bilen och åkte till ett jättestort Tesco och köpte leksaker - kaffe/teservis, play doh och lite annat. När vi kom hem tittade vi på Ice Age 3 som de ÄLSKAR och sen lekte vi med leran. De tycker dock det är roligare att förstöra än att vara kreativt skapande... Så när Ylva och Alex tog upp dem för att bada och sova passade jag på att leka lite, haha.


Efter maten fortsatte jag packa, som jag gjort i några dagar, och blev alldeles precis klar. Väskan är säkert alldeles för tung eftersom jag har med mig Rhuby hem och massa mög som jag säkert inte behöver. "Pack light" sa Alex... Mmm, ska försöka... Mög. Får väga den imorgon.

PS. Silver är inge vidare packhjälp...

PPS. Imorgon åker jag hem!!!

BRA FRAMFÖRHÅLLNING

Två julklappar är inslagna.
Fyra oinslagna.
Två oinköpta.

Resväskan är fortfarande under sängen.
Inte ett enda plagg är nerpackat.
Inte en enda pinal är utvald och framplockad.

Om 24 timmar flyger jag...

PS. Pappa, du måste hjälpa mig att kolla hur mycket pengar jag har på kortet eftersom jag glömt min bankdosa hemma... Så vi får hjälpas åt att knappa in i dosan och i datorn, för annars vet jag inte om jag kan ta tåget imorgon haha!

OM EN VECKA


...kramar jag om min knäppa Maja! 
Vi har gjort massa planer för våra veckor ihop och jag känner på mig att det kommer bli skitbra!

Om 48 timmar boardar jag planet till Köpenhamn.
Om 50 timmar sätter jag min fot i Norden.
Om 52 timmar hoppar jag av tåget i Helsingborg.
Om 52 timmar är jag hemma.

I TORSDAGS


...städade jag mitt rum....


...hade jag en grön och en lila strumpa...


...var Silver supersöt...


...också badade jag för första gången på två månader och läste äntligen ut en av mina gamla tjejtidningar.


FULL RULLE OCH HELT SLUT I BOLLEN

Imorse tittade barnen och jag på Ice Age 3 och tog det lite lugnt. Sen åt Ylva och jag lunch när de skulle sova middag, men efter att de legat och diskuterat att Silver inte får äta upp deras leksaker tog vi upp dem och stack till ett lekcenter nära oss. Där var det full rulle och killarna var helt TOKIGA!

Det är som en labyrint av klätterställningar, rutschkanor, tunnlar, bollhav, fotbollsplaner och så vidare och de sprang runt som dårar. De klarade sig så bra själva att Ylva och jag faktiskt kunde ta en kaffe och läsa HELLO! Magazine en stund, första gången någonsin vi inte behövt springa efter dem hela tiden. 

Klockan är nu halv åtta och jag slutade för ungefär 30 minuter sedan, killarna var nämligen inte ett dugg trötta eller sovsugna och var fortfarande helt sjövilda när det var läggdags. Snart är det mat - bra för jag svälter ihjäl - sen ska jag se klart på The Holiday som jag började se under lunchen. Sen ska jag väl skriva packlista eller sova. Känner jag mig själv så somnar jag istället, även om jag verkligen behöver fixa min packning.


Sov-Silver i min säng igår.
Och detta är förmodligen första och sista mobilbilden med blixt jag lägger upp,
för det blir verkligen hemskt fult. Men hon är väldigt söt.

PS. Ska försöka ta med Silver hem pappa!

3 ADVENT: SISTA SÖNDAGEN I ENGLAND

Idag hade Therese och jag ett sista söndagsbakishäng för detta året och vi avslutade vår höst ihop genom att äta på en asiatisk restaurang med den sjukaste buffén jag någonsin sett. Pappa, du skulle varit där! Det kostade runt 90 kronor och de hade minst tjugo olika rätter. Plus efterrätt - massa puddings, bakverk, frukt och CHOKLADFONTÄN!!! Behöver jag säga att vi åt tills vi sprack?

Vi gick ett par meter till kanalen där vi stod och pratade ett tag om hösten och allt som hänt. Det kändes lite vemodigt för jag visste att vi snart skulle säga hejdå, och det är jag inte så bra på. Speciellt inte när jag inte vet när vi ses igen. Kramades hejdå i en evighet innan vi gick skilda vägar. Fick en klump i halsen men fortsatte gå. På tuben gick det okej (var inte helt med för jag hoppade på tuben åt fel håll...), på tåget höll jag mig också men när jag hade hoppat av och kommit en bit brast det. Tillslut kunde jag inte riktigt skilja på tårarna och regnet.


Himlen bestämde sig för att gråta lite med mig när jag gick hem och det resulterade i att jag blev helt dyngsur!


Tröstade mig själv med vår nyinköpta film - Limitless - som är sjukt bra, julskinksmacka och lussebulle. Silver gjorde mig sällskap hela filmen och hon ligger fortfarande här och snarkar under mitt täcke. Håller på att koka ihjäl och jag har inte ens värmen på. Så mycket värmer hon! Tänkte göra henne sällskap i snarkandet nu.

Godnatt på er och jag hoppas att min halvångest och tyngd över bröst försvinner snart.

JULFEST I ASCOT & INDIEKLUBB I LONDON

I fredags var Ylva och Alex som sagt på middag och bio, och James kom förbi och åt lussebullar och såg Harry Potter. När ungdomarna kom hem från sin date bäddade vi till James i lekrummet, som fick bli gästrum. På morgonen åt vi dopp i grytan till frukost, sen vinkade Ylva och jag av James som blev upphämtad av sin pappa innan vi tog med Silver ut på en långpromenad i skogen. Hann softa lite i soffan framför tvn med Alex innan Ylva och jag åkte till Tesco för att köpa lite mat och hämta upp Therese som kom med tåget.


Vi fixade och donade lite här hemma och gjorde julmysigt innan vi drack spetsad glögg - Ylvas glögg är livsfarlig - åt pepparkakor och tog igen lite snack. Viktor fick en ny favorit och satt i Thereses knä mesta delen!


Jag hoppade in i duschen och bytte ut pyjamasen mot min juloutfit (och insåg att jag är rättsåganskamycket hjulbent). Gick ner och drack Cosmopolitans med Therese och pratade lite, sen var det mat!


Mingel-Therese!




Ylvas likör Rhuby var med!


Vi åt julmat tills vi nästan sprack och då var det efterrätt också - mince pie som är en liten paj full med fruktkompott och på det romrussingrädde och efter det drinksnacks... Satt och pratade någon timme efter killarna gått och lagt sig och hade mysigt. 


När vi var uppe på mitt rum och fixade till oss lite innan vi skulle gå hörde vi Ylva i trappan och där stod hon med två småflaskor av Rhuby. Trodde jag skulle dö så roligt det var, haha!


Julenissar på tåget mot London!


Rhuby var med oss på tåget!


Vi hamnade först på en bar på Oxford Street - 101 Bar - där vi drack goda cocktails. Sen letade vi efter indieklubben vi skulle till - The Borderline. Tillslut hittade vi dit och där dansade vi till skitbra musik hela kvällen tills vi tog bussen till Camden (lyckades råka ut för Londons enda två dumhuven till busschaufförer) för att käka mat och möta upp Camron och några andra Londonsvenskar för att hamna på efterfest och sen träffa en Helsingborgare!

Sjukt bra sista kväll i London 2011!

MOBILBLOGG: JULBAK

Hela eftermiddagen har jag stått i köket och bakat. När barnen vaknade hjälpte de till lite, så nu är alltså hela kylen full av julkola och lussebullar!

Julstämningen i huset är på topp!

Ylva och Alex är på dinner and movie, barnen somnade nyss och strax kommer James hit (som är hemma från Exeter över helgen) och håller mig sällskap! Imorgon är det lördag och då kommer Therese wiiho!


TÄNKTE BARA POSTA ETT LITET JAG LEVER-INLÄGG

Igår efter jag postat det senaste inlägget tog jag med Silver ut på en promenad/joggingtur och mitt i allt ringde pappa som nyss läst vad jag skrivit. Han lugnade ner mig en del och fick mig istället att se fram emot och inse att jag snart sitter hemma i soffan med fötterna på bordet och ser på tv, sörplar julmust och njuter av tystnaden. 

Killarna har varit lite bättre idag, men i eftermiddags när de vaknat grät Viktor oavbrutet i nästan en timme och jag höll verkligen på att bli tokig. Var på helspänn hela deras middag och det kändes som att jag vilken sekund som helst kunde explodera. Satte dem framför Musse Piggs julfilm efter maten, då jag fick tid att röja undan i köket och samtidigt mitt dåliga humör. För sen mös, kramades och pussades vi i soffan fram tills Ylva och Alex tog upp och badade dem.

Tittade lite Come Dine With Me innan maten (kyckling, för ovanlighetens skull, väldigt gott dock) och sen mathandlade vi. Vi ville ha leverans imorgon, så det inte skulle bli så stressigt på fredag med play group, leverans och sen julbak, men tyvärr var det fullt. Så det lär bli full rulle på fredag.

Nu - SOVA!


Sötaste Sillebillebus i min säng igår. Så nära datorn som möjligt är tydligen bäst att ligga.

BRYTER SNART IHOP

Jag är så jävla nära ett sammanbrott just nu. Lukas bara skriker och skriker och skriker. Ylva och Alex kom hem när jag höll på att natta barnen, och jag såg helt förstörd ut så de tog över. Sitter i andra sidan av huset nu och jag hör Lukas vråla ända hit. Vanligtvis hör jag dem aldrig här uppe.

Jag måste ut ur huset och det snabbt.


KILLARNA BÖRJAR BLI RIKTIGT JÄVLIGA NU


Lukas, glad och inte skrikig, på cyklen i trädgården.

Sängarna:
Som ni kanske redan vet har vi börjat med riktiga sängar till Viktor och Lukas, och det går... sådär. Det är inte många nätter Viktor sovit i sin stora säng, om ens en enda. Han tar med Lukas ut ur rummet, sätter på alla kranar i badrummet, leker med julbelysningen i trappan, ställer om Ylvas dator och vänder upp och ner på hela huset. 

Först satte vi en spjälsäng framför dörren inne på deras rum, den puttade de bort. Sen satte vi den på andra sidan, den puttade de bort. Då kilade vi fast böcker så den inte gick att putta någonstans, då lutade de sängen och gick mellan den och väggen. Bok mellan säng och handtag funkade inte heller för de ryckte i handtaget så mycket att boken trillade ner och de tillslut kunde gå ut. 

Den enda lösningen verkade då vara barngrind. Men det tog inte lång tid innan de kom på att de kunde putta på grinden vid botten och sen krypa mellan den och dörren. Bok mellan grinden och handtaget funkade inte heller utan blev samma som med spjälsängen. 

Den riktiga lösningen är att lägga Viktor i spjälsängen och låta honom skrika sig själv till sömns...

Kasta saker: "Tappa" säger de när de slänger gaffeln, bilen, yoghurten, tallriken (och så vidare) vid matbordet. 

Julgranen och julgransdekorationen: Tänkte bara bekräfta det jag skrivit tidigare om julgranen - vi pyntar om den flera gånger om dagen med de få kulor som fortfarande är hela.

Skrik, pip och tantrums: Med Lukas är det mest skrik hela tiden. Ska han gå och lägga sig är det skrik, ska han komma upp ur sängen är det skrik, är det mat han inte känner igen är det skrik, ska vi stänga av tvn är det skrik, ska han ta på sig jacka/overall/mössa/vantar är det skrik, ska vi gå ut är det skrik, ska vi gå ett annat håll än det han vill i skogen är det skrik. Det är bara skrik, skrik, skrik. Ingenting är bra. Och det är inga vanliga småskrik utan han slänger sig oftast på golvet och bara vrålar och gråter. 

De testar gränser som aldrig förr och ibland håller jag på att bli knäpp. Snälla säg att detta går över.

ASCOTHELG


När Therese var här åkte vi till Windsor med Ylva på lördagen för lite shopping och mys.
På parkeringen var det så jäkla tight att Ylva fick klättra ut ur bilen.


Efter Windsor gick Therese och jag till Starbucks för att dricka Gingerbread Latte på UTESERVERINGEN utan att frysa ihjäl!

På kvällen åt vi middag med Ylva och Alex innan vi gick ut i Ascot. På söndagen åt vi cooked breakfast med familjen när vi kom hem på morgonen och sen sov vi bort halva dagen till Lejonkungen, sen låg vi bara i min säng och pratade, åt mat och hade en lugn söndag, så som söndagar ska vara.

TVÅ SMÅ GANSTERS PÅ MITT RUM

Förrförra veckan (eller när var det?) när jag låg i feber kom killarna upp på mitt rum och vände upp och ner på stället. På sista bilden säger Viktor till mig att släcka lampan. Besämd kille!





NU KOMMER DET GÅ FORT

Jag kommer vara hemma innan jag vet ordet av det. För detta kommer gå ultrafort.

Denna vecka ska jag ta vara på tiden med Silver och promenixa massa med henne (tiden med barnen ska jag väl också ta vara på, men de kan reta gallfeber på mig så som Silver inte kan), baka lussebullar och se fram emot helgen då jag först ska träffa James på fredag som är hemma över helgen och på lördag kommer Therese hit! Då är det även julfest i huset. På kvällen kommer vi förmodligen se vad Ascots uteliv har att erbjuda. Sist var det ganska bra, för då kom vi hem halv tio på morgonen.

Nästa vecka måste jag koncentrera mig på att packa för på torsdagen flyger jag hem!


Känner mig väldigt pigg och fräsch för tillfället! Skypade med Maja nu på lunchen,
tur att man inte kan lukta på varandra genom Skype...

ANDRA ADVENT


Så här ser vår nyinköpta julgran ut när det är mörkt, sjukt mysigt. Killarna lyckades välta den efter ungefär en timme, bra jobbat! Ikväll har jag inte gjort alls mycket, skypade lite med Faruk, sen skulle vi äta middag och efter middagen skypade jag med Therese (London-Therese, haha) som jag inte träffat på en hel vecka! Hon kommer dock hit nästa vecka då vi ska ha julfest.

Nu ska jag titta på lite OC och sen sooooooova! Har varit en helt perfekt och slapp andra advent!

"DET GÄLLER ATT HITTA FAVORITERNA I ALADDINASKEN. FÖR VEM VILL HA PUNSCHPRALIN NÄR MAN KAN FÅ TRIPPELNÖT?"

Kan man quota sig själv?

FÖRSTA FESTKVÄLLEN MED TESS FÖR TUSEN VECKOR SEDAN

För hur många veckor sedan som helst träffade jag Therese för första gången i Camden där vi hade en sjuk utekväll tillsammans. Först var vi på en bar på andra sidan av gatan av utestället som var ett stort gammalt stall som vi gick till sen. Londonsvenskar hade fixat ett karaokerum i en gammal box där vi stod hela kvällen och sjöng!

PS. Så ni vet vem Therese är - hon har senapsgulbrun klänning.








"I WISH PEOPLE WERE LIKE MONEY, SO YOU COULD HOLD THEM UP TO THE LIGHT, TO SEE WHICH ONES ARE REAL AND WHICH ONES ARE FAKE"

Retweet.

IKEA KIDS

Vi var på IKEA i veckan och köpte julsaker, efteråt åt vi korv och barnen drack chokladmilkshake - sjukt nöjda!




JULETRÄDSLETANDE OCH PYNTANDE

Vid lunch hoppade Ylva och jag in i bilen för att köpa juleträd. Det var lättare sagt än gjort och vi fick åka runt och leta som två dårar för att hitta någon som sålde granar. Tillslut hittade vi vår gran på något trädgårdsställe, Homebase tror jag det hette. 

Hittade en lagom stor och tjock gran som blev transporterad till bilen av en kille som jobbade där, han gav oss också 20% rabatt! Förmodligen tyckte han vi såg lite hopplösa ut när vi gick runt bland alla granar samtidigt som Ylva undrade hur vi skulle få in den i bilen.


Vi hittade den perfekta granen!


Den kom in i bilen trots två barnstolar!


Först ställde vi den vid det stora fönstret ut mot trädgården, men den såg så fel ut där och jag tyckte det blev dålig balans i rummet. Så vi flyttade den till andra sidan av rummet! Mycket bättre.


Vi lyssnade på julmysig, åt pepparkakor, drack glögg och pyntade trädet innan killarna vaknade.


Jag satte en tomtemössa på hunden i köket.





Sen vaknade kidsen som tyckte granen och julgranskulorna var sjukt intressanta. Känner på mig att vi kommer få pynta om granen minst en gång om dagen så länge vi har den. Sen kröp vi alla upp i soffan och tittade på Marmaduke och fortsatte äta pepparkakor som Lukas delade ut till alla. Kidsen åt lördagsgodis på en söndag. Orkade dock inte se klart hela utan gick upp på mitt rum efter ett tag med två toast. Ska snart skypa lite med Faruk, tänkte lägga mig tidigt idag. Funderar dock på att ta ett bad...

CRAYFISH PARTY


I fredags hade vi tre mysig kräftskiva med julmusik!
Det har jag aldrig gjort innan...

JULSHOPPING I READING

Efter frukosten idag tog Ylva och jag bilen till Reading, som ligger lite längre bort och är större än mysiga Windsor där vi brukar shoppa. Kom till en megastor och fräsch galleria som hette The Oracle. Strosade runt, köpte julklappar, var inne på TkMaxx (världens bästa affär där man kan hitta riktigt fina märkessaker till galna priser) i 3½h...

Strosade och kollade vidare innan vi hamnade på Starbucks. Provade Toffee Nut Latte istället för min favorit Gingerbread Latte. Och nu vet jag varför det är min favorit, Toffee Nut var inte i närheten så god... 

Fick bara fixat två julklappar, till mamma och Faruk, ni andra är helt enkelt för svåra. Carla har jag koll på, men pappas julklapp lär jag väl dra ut på ända tills julaftonsdag... Kan inte bestämma mig!

Nu ska jag i alla fall sova. Först ska ni få lite ajfån-bilder från idag. Första och andra bilden visar julgranen utanför gallerian samt Jamie Olivers restaurang som var knökad. På tredje bilden ser ni en rosa klänning Ylva köpte (hon köpte två) för att ha som Rhubyklänning på events, jag var försökskanin med klänning och skor. På fjärde och sista bilden ser ni mitt kap - en jackponcho köpt på TkMaxx, bra kvalitet till inget pris alls! Superhappy.


GIRLS WEEKEND?

Efter frukosten funderar Ylva och jag på att dra ifrån huset, utan barn, man och hund. Bara umgås vi tjejer, fixa julklappar, luncha, shoppa. Om det inte blir så tänkte jag sätta på mig varma kläder och ta ut Silver på en riktigt lång promenad, på typ tre timmar.



PS. Klickade upp ett Word-dokument innan för jag skulle spara en text. Blev helt varm i kroppen för tydligen har jag saknat mitt Word och att skriva. Kluddade därför lite igår innan jag skulle gå och lägga mig. Något hände och jag kände mig så mycket lättare i kroppen och knoppen. Som att en miljon stenar lyfte från mitt bröst. Luften blev plötsligt mycket renare i England.

EN BESVIKEN ALEX

Som ni kanske vet (tänkte jag skriva, och gjorde i och för sig också, men det vet ni inte alls för jag har inte sagt något!) tänkte jag stanna hemma denna helgen.

När Alex märkte att jag inte sprang runt som en dåre och sminkade mig, fixade håret och valde kläder - som en vanlig fredag - undrade han vad som stod på. Jag berättade att jag inte skulle till London denna helgen utan ha en relaxing weekend i Ascot. 

"Michelle, I'm very disappointed in you, 'cause I told everyone yesterday how cool my nanny is and that you go out on the same places we do"

Haha, man bara synd att göra dig besviken men jag behöver sömn!

STUDIEPLANER

Sitter och försöker ta tag i mitt liv och komma på en plan efter min nannytid i England. Pratade med Maja i veckan och hon fick mig att börja tänka på Human Resources i Skottland. Hm, Skottland, Skottland, Skottland. Skottland hade kanske varit coolt. Kanske Sociology på The University of Edinburgh? Av vad jag har hittat, läst och hört hittills kostar det inget som EU-medlem att studera i Skottland. Det är väl en av fördelarna med att studera där.

Eller Psychology... 

Maja har tydligen en kompis som läser Human Resources där och trivs jättebra. 

Vad tycker ni?

FREDAGSINSIKT


Det finns de som läser bloggar för de är intresserade utav sina kompisar.
Sen finns det de som läser bloggar för de är intresserade utav sig själva.


JULSHOPPING PÅ IKEA

Idag har vi julshoppat på ett IKEA med väldigt dåligt julutbud. Inga snygga adventsljusstakar eller julgransbelysning! Så det fick vi köpa någon annanstans. 

Vi kom däremot hem med sex flaskor glögg, två lådor pepparkakor, nio burkar sill, två fejk Kalles Kaviar, tre ansjovisburkar, massa doftljus, IKEAs köttbullar, kräftor, julblommor och krukor, julservetter, julklappspapper, reflexväst som jag ska ha när jag är ute och springer om kvällarna och lite annat. Men inte det vi ville ha mest - julgransbelysning och adventsljusstakar. 

Vi åt i alla fall IKEA-korv och killarna drack chokladmilkshake för första gången. Det tyckte de ju inte var äckligt eller så... 

Nu ska jag skypa med Faruki. Men först ska jag brassa på mitt element så jag slipper hacka tänder.

RSS 2.0