IMORGON ÅKER JAG HEM!!

Väskan är packad och flygbiljetten uttryckt, imorgon klockan tolv sätter jag mig på tåget mot Gatwick för att åka hem till Schweden! Tänkte lägga in lite filmer i min iPhone nu så jag har något att titta på när jag flyger (när jag inte läser Ylvas bok eller mina tjejtidningar, har alldeles för mycket att göra kom jag nu på).


Ylva hade gjort det jättemysigt igår när vi åt middag!

PACKAR LITE



Ni ser ju hur lite jag har packat, men jag vet verkligen inte vad mer jag ska ha med mig!
Tror ni förresten godiset räcker till er...?

IKEA WEMBLEY

Här kommer några fler bilder från när vi var på IKEA i Wembley, London! När vi var färdiga med shoppandet gick vi till restaurangen och utfodrade killarna med svenska köttbullar och pommes. Själva drack vi kaffe och som efterätt blev det mazarin och choklad/toffeebakelse. 

När vi kommit hem och byggt ihop sängarna insåg vi att vi glömt en sak - ribbottnarna...





VITT VIN- & RÄKMIDDAG + PACKNING

Har precis haft vitt vin- och räkmiddag med Ylva och Alex (som kom hem idag). Innan dess tog jag mig en springtur till mataffären för att handla lite saker jag ska ha med mig till Sverige och som ni har beställt - hoppas ni blir nöjda utbudet är lite sådär. 

Tänkte sätta igång och packa lite nu även om jag inte behöver så värst mycket med mig. Än så länge har jag packat ner: tre klänningar, två t-shirts, en myströja, tre kavajsaker och ett par byxor plus era presenter. Mycket mer än så behövs väl inte?


Så här kan det se ut på Kings en fredag och så här såg det ut i just fredags när vi var där. Jag är blondien i mitten med svart linne som typ går upp till hakan, bredvid killen med mörkt hår i randigt (som är Davrons kompis och heter Mattias!). Hittade den på Facebook nyss. Nu vet ni!

MYSKVÄLL MED YLVA

MÅNDAGSKVÄLLEN: Alex var i Manchester och när barnen gått och lagt sig på kvällen ringde vi och beställde pizza, vitlöksbröd och chicken sticks. Sen satte vi oss framför tvn och åt. När vi hade ont i magen av all mat tog vi fram en av chipspåsarna vi köpte på IKEA tidigare på dagen. Sen pratade vi bort flera timmar av kvällen.






DRA ALDRIG NER MÖSSAN FÖR ÖGONEN


Igår var det sjukt fint väder - i några timmar i alla fall - så vi passade på att frysa rumpan av oss i solen. Sprang och hoppade runt för att hålla värmen och när vi blev svettiga satte vi oss i solen på varsin solstol och mös och kramades.





Viktor tog min mössa och drog ner den över ögonen så han inte såg ett skvatt...


sen sprang han runt i trädgården ett tag...


tills han ramlade och jag, som nog blir utsedd till årets sämsta barnvakt nu, skrattade tills han började lipa.


SÅ HÄR SÅG JAG UT PÅ BALEN I LÖRDAGS


Fick låna världens finaste klänning av Ylva som hennes man (Alex) tvillingsbrors flickvän sytt.

KNÄPPA MYSSJUKA SILVER IDAG

(Sanja, du kan scrolla förbi inlägget om du vill, hehehhe, och pappa du kan läsa vidare!)

Silver har varit OTROLIGT myssjuk idag eftersom jag inte hälsade på henne ordentligt i söndags när jag kom hem från London och inte riktigt hälsade på henne igår heller. Så hon har hängt efter mig extra mycket och velat busa som bara den.

På sista bilden biter hon mig i fötterna...





SÅ HÄR KAN DET SE UT

  • Städa mitt rum så Ylvas syster och hennes man kan bo här när jag är i Sverige
  • Skriva packlista
  • Tvätta
  • Packa
  • Slå in födelsedagspresenter
  • Handla det sista som ska med till er i Sverige
  • Skriva ut flygbiljetten

IKEA

Här kommer en bild från när vi var på IKEA igår! Idag blev det inget IKEA för Ylva ska nog ändå förbi ett varuhus på vägen till Birmingham på torsdag, så vi slapp det!

Nu ska jag titta på lite Made in Chelsea och sen sova middag!


ROLIGASTE REKLAMEN NÅGONSIN


Skrattar så jag gråter varje gång denna kommer på TV och radio.

Cooongratulations! 
Simples!

Compare the market, compare the meerkat, hahahaha...

MADE IN CHELSEA


Har fastnat för en brittisk såpa, Made in Chelsea, som handlar om rika ungdomar. Som The Hills fast i Chelsea, London.

Det är ganska kul att se eftersom vi går på samma klubbar som de gör... Dessutom behöver jag någon serie att fastna för så jag har något att göra på tåget och flyget på fredag (när jag kommer hem!) - när jag blivit trött i huvudet av att läsa Ylvas bok.

Ska se klart avsnittet av Made in Chelsea som jag tittar på nu och sen sova!

Idag har vi varit på IKEA förresten. Och imorgon ska vi tillbaka eftersom vi glömde köpa ribbottnar till killarnas nya sängar...

ALLA UTOM VERONICA


I lördags.

NATTI (MED MIN EGEN HÅRFÄRG & NY T-SHIRT)



Nu har jag min egen hårfärg och frisyr igen (även om Faruk tyckte jag skulle färga håret svart efter att ha sett en bild på mig i peruken...?) och jag måste erkänna att jag blev ganska sugen på att klippa kort, om än inte så kort men kort. Men nu när jag har mitt egna hår igen vill jag inte klippa mig. Lovar att om jag sätter på mig peruken kommer jag vilja ha kort igen.

Köpte i alla fall t-shirten på bilden på rean på herravdelningen på Urban Outfitters. Den är helt underbart mjuk och i snygg urtvättad grå med tryck på! Nice, najs, najz, majs, bajs.

Godnatt kära familj och vänner innan bloggen spårar ur!

GISSA VEM JAG SKA VARA PÅ HALLOWEEN VA!


Snart är det Halloween och snart ska jag hem woop woop!
Denna peruken ska jag ha på Halloween förresten!


MASQUERADE BALL @ CRITERION

HEEEEJ! Jag är hemma nu igen! Helgen har varit skitbra och här kommer lite bilder från the masquerade ball på den otroligt fina restaurangen Criterion på Piccadilly.

Började med förfest hemma hos Mimmi och Linn, bussen till Piccadilly - på vägen dit fick vi rätt många blickar med våra långklänningar, klackar och masker, skitkul! - och in på Criterion. Vi dansade, drack champagne och bål, dansade lite till, och sen dansade med självlysande saker och hade roligt tills strax innan tre då vi fick nog och drog till Lux och var där i en timme innan vi dansade vidare till ett ställe som hette BLC (sjukaste jag varit med om, de öppnar 3.00 och stänger 10.00. Det är som ett efterfestställe, "promotersarna" brukar gå dit när de slutat).

Vid sju slängde vi oss i Linn och Mimmis enorma säng! 

Det var en sjukt kul kväll och framförallt roligt var det att få klä upp sig riktigt ordentligt med fin långklänning och mask. Det hade varit så jäkla roligt att ha något sånt här hemma, masquerade ball med black tie som dress code! (Nu blev det lite väl mycket roligt och kul)








MIN NYA BÄSTIS

Silver och jag gör allt ihop - vi äter ihop, vi är ute och går, joggar och tränar ihop, vi går på toaletten ihop (ja, det är sant, här får man inte vara ifred en endaste sekund), vi tittar på tv, dricker vatten, busar - själva eller med pojkarna - spelar boll och tar ut killarna på promenader ihop. Innan sov vi ihop också, men det var innan jag insåg att jag behövde tvätta sängkläderna två gånger i veckan.

Vi gör allt tillsammans och hon blir helt förkrossad om jag går ut på promenad med Lukas och Viktor utan henne. Det hon ser fram emot mest om dagarna är när killarna sover middag och hon får ensamtid med mig - då vi oftast går ut på långpromenader. Tv-tiden efter middagen i soffan älskar hon också! 


Även om Ylva tycker att jag borde ha valt en annan sida som huvudkudde trivs jag bra där. Så där somnade jag alltså igår innan midagen. Ylva tyckte det var kul, tog en bild och la upp på Facebook, dock ej sovbilden som ni kanske ser!


30 KILO ÖVERVIKT

Hur mycket plats tror ni att jag har i min väska egentligen? Ni får vara glada om ni ens får någonting, haha!

(ska göra mitt bästa, annars får ni vänta tills ni får era julklappar!)


DET HÄR MED RUBRIKER...

Lungorna är fulla av frisk höstluft, magen och rumpan har träningsvärk, helgen är planerad, elementen är påbrassade och killarna sover.

Kan ni tänka er att det REDAN är torsdag? Det betyder att det är fredag imorgon och fredag betyder ledighet och ledighet betyder London! London denna helgen betyder utgång med Davron på fredag, födelsedagspresentshopping i Camden på lördagförmiddag samt masquerad-masksletande för på kvällen ska jag och tjejerna på masquerade samt middag på Bacanal på Piccadilly. Ska bli så jäkla roligt!


HURTIG HEJ OCH HÅ!

Har ett par spontana datorfria dagar, dock inte internetfria för det hade jag inte klarat, vilket är ganska skönt. Har inte startat dumburken sen i måndags och känner redan att jag har mycket mer fritid. Känner mig dessutom inte lika stressad över saker som jag inte borde vara stressad över.

Detta är anledningen till att uppdateringen här har varit dålig. Och anledningen till att den varit dålig med bilder på senaste är att jag känt mig stressad.

Så förutom att ha passat barn har Silver och jag varit ute på långa promenader varje dag denna vecka. Vädret har verkligen hållit i sig och idag svettades jag till och med i min hoodie (hörde att folk börjat med riktiga vinterjackor hemma?). Ska snart borsta bissingarna och hoppa i sängen. Men först ska jag ha avslappning på min heltäckningsmatta som jag nu ligger och bloggar från (genom mobilen) efter att ha haft en puls på minst 150 efter armhävningar, situps, rygglyft och plankan. Skulle inte förvåna mig om jag har världens träningsvärk imorgon.

Ni ser vad lite datorfria dagar gör med en - skogsmullepensionär med hemmagym.


HELT SLUT

Har nyss tagit en dusch (den första sen i fredags, ni skulle bli chockade om ni såg mig här en vanlig dag) och nerifrån köket luktar det gott från kycklingen i ugnen.

12 grader och sol har det varit här hela dagen, det betyder att vi har varit ute en del. Imorse sprang vi runt i trädgården, jag puttade killarna på deras x-men-jeep också hade vi lite gymnastik.

På lunchen brak stormade Ylva och jag halloweenoutfits till mig, gick sådär för jag kan aldrig bestämma mig. Sen gick Silver och jag en promenad.

Lite senare gick vi allihop en runda runt ponden där vi bor, 1 1/2h var vi ute.

Efter killarnas middag busade och mös vi lite i soffan framför godnattprogrammet på Cbeebies medan Alex fixade mat. Ska ner och vara lite social nu. Kan dock hända att jag somnar mitt i maten.


LITE MÅNDAG & LITE LOST I SKOGEN

Igår tittade jag på Notting Hill och jag hade glömt att den var så himla rolig,
dessutom var det kul att se London på skärm nu när jag bara sett det på riktigt i två månader.

I huset är det kallt men jag har haft på mitt element på låg värme hela dagen, så nu är det åtminstone inte fuktigt längre... Tror det kan vara en anledning till att vi är dåliga. Det är nämligen konstant kallt och fuktigt i detta huset. 

Annars har jag och Silver gått vilse i skogen vid oss och varit totalt lost, fått underläppen misshandlad av min dragkedja i kombination med Viktor, hostat ihjäl mig, varit ute i skogen med Ylva och barnen som var galna på sina cyklar, blivit knockad av Viktor i huvudet och gått i kvicksand.

Nu ska jag titta på nya avsnittet av Desperate Housewives och ha det skönt i mitt halvvarma rum.

Pappa, brassa på elementen ordentligt när jag kommer hem, jag lär vara frusen!

ALEX TYCKER MIN DUSCH ÄR SMUTSIG

"Are you spitting or are you actually showering!?"

TONFISKSSÖNDAG

Fastnade framför datorn igår med bloggläsande och lite mejl och när jag var klar med det var jag halvt medvetslös och höll på att slockna med datorn i knäet. Istället somnade jag när jag läste mitt horoskop i mobilen. 

När jag vaknade vid tolv kändes huset som ett spökhus (förutom Silver som dunsade fram i korridoren när jag kom). Hängde lite med Alex i vardagsrummet, gick sen upp till Ylva som satt och jobbade lite. Pratade med henne ganska länge innan jag gick ner och gjorde brunch - tonfiskröra! Vi har nämligen bara 14 burkar tonfisk i skafferiet... 

Sitter nu och ska börja planera lite inför min hemresa!!! Börjar få resfeber. Så ska lugna den med lite packningslistskrivande. 

NÅGON SOM ÖNSKAR SIG NÅGOT ENGELSKT SOM JAG SKA TA MED MIG?

JAG BEHÖVER ER HJÄLP!!!

Okej, det är så att när jag kommer hem ska jag på Halloweenfest som Migis arrangerar.
The big question is: VAD SKA JAG KLÄ UT MIG TILL!?



(Vindruvsklasen är mycket finare än den fula kostymen på bilden. Man gör den nämligen själv - med ballonger!
Tänk vilken icebreaker med ballonger! Men Alex tyckte den idén var skit, hahaha)

HJÄLP MIG!

EN VANLIG KONVERSATION I TV-SOFFAN MED ALEX

Alex och jag satt ikväll och pratade om vad jag skulle vara på Halloween. Han är väldigt engagerad och vill att vi ska komma på något bra. Jag kläcker ur mig:

- Well, my back up plan is to go as a grape...

- NOOO! You can't go as a grape. A grape doesn't make any friends.

Hans förslag var: Storm i X-men, Wonder woman eller bara en spooky mermaid. Vet inte riktigt vad jag tycker om hans förslag...

PARADISE


24 Oktober kommer Coldplays nya album! 
Här är en av låtarna på skivan, sjukt bra!

HEMMA FRÅN HIPPIELONDON

(Okej, det blev ett lite längre inlägg än jag tänkt mig)


Med mig hem från mataffären fick jag en Ben & Jerrys som höll mig lite sällskap framför X factor med Ylva (också glassätande direkt ur Häagen-Daz-förpackningen) och Alex.

Hemma i Ascot var det förresten värsta kaoset när jag kom in med tåget (kom kl 18, vi tog alltså inget morgontåg). Det hade varit race på Ascot Racecourse och var fullt av drägg på gatorna. Alltså verkligen SMOCKAT! Kändes som att gå på Oxford Street i London... Fick slå mig fram för fasen.


Har hur mycket glass som helst kvar efter tv-tittandet så nu ska jag titta på en film, förmodligen Closer som jag varit sjukt sugen på jättelänge, och äta lite mer glass och få lite mer magknip. Men lika glad för det är jag!


Sen ska jag vila mitt huvud på min sköna kudde och sova i min sköna säng. Fick fem timmars sömn inatt, vilket ändå är hyfsat mot vad jag brukar få när jag är ute i London, så jag ska inte klaga.

Och ja, jag ser alltid så där flawless ut när jag sover.


LONDON var sjukt annorlunda mot vad jag är van vid och så himla roligt! Där vi brukar vara är inte alls lika jordnära som det var på Proud Camden i Camden. Det var vanliga människor, vanliga människor som drack öl och dansade i jeans och t-shirt. Inte några som sprang runt i 15 centimeters klackar och drack champagne eller finvodka. (Okej misstolka mig inte nu, det är jättekul att vara där med men det kändes mer som hemma i Camden, mer relaxed och charmigt)

Träffade en massa nya människor med aupair-Therese, som för övrigt var helt underbar, blev bjuden på date (Faruki, jag tackade nej haha), pratade med knepiga fransmän, blev storraggad på av en tjej och sen sjöng vi rösten av oss i vårt egna karaokerum på klubben. 

Vid två stängde klubben och vi traskade ut i ett proppfullt Camden. Folk vart man än tittade. Letade efter den bästa nattmaten i en halvtimme, tillslut gav jag upp och tog ett kebabställe som dödade min andedräkt med sin vitlökssås. Sen gick alla svenskar hem till Camron (som är Londonsvenskarnas arrangör) för "efterfest", men var mer en matfest. Mat- och pratfest. 

Alla satt på hans golv, åt mat, pratade om kvällen, några fyllde i andras luckor, andra skapade luckor, Camron pajade sin taklampa genom att smälla upp en extramadrass i den och sen slocknade alla. 

Idag drog vi ut på Camden Market och åt sjukt god turkisk mat. Sen satte vi oss vid Camden Lock och pratade, drack apelsinjuice, solade (ja det är sommar här nu igen, 16 grader i skuggan) och hade det skönt i tre timmar innan vi begav oss åt olika håll.

När jag kom hem blev Silver i vanlig ordning överlycklig över att se mig och sen hade Ylva och Alex besök från USA och de var hur trevliga och goa som helst. När de gått och barnen somnat landade alla framför soffan och X Factor. Riktig lördagsmyskväll.

BYE!


Stressad tjej!!


CAMDEN TOWN IKVÄLL!

Ikväll ska jag, tillsammans med en annan svensk aupair inte så långt ifrån mig och massa andra London-Svenskar, gå ut i Camden Town! Har aldrig varit där innan så det ska bli roligt! Speciellt att få träffa lite annat folk än de jag brukar träffa, för även om jag trivs bra med dem vill jag träffa mer nytt folk! Hade tänkt ta tåget strax efter sex, jag får alltså sluta lite tidigare idag, och kommer väl hem ungefär tolv timmar senare... 

Sista tåget hem går klockan ett och då har vi ju precis börjat! Så andra aupair-tjejen och jag tänkte ta första morgontåget hem, typ fem, haha!

Men det ska bli kul att gå ut på en "vanlig" klubb och inte bara på de här exclusive som vi annars rör oss på! Wiwiwi! Men nu ska Ylva och jag åka till något fint ställe med killarna - solen strålar nämligen utanför fönstret!


VÄRLDENS BÄSTA FLEECE



Som vanligt om dagarna så går jag runt och fryser, likaså ikväll. Därför har jag tagit på mig min fleece som jag fick av pappa i julklapp förra året - helt klart en skitbra present!!! Gosigaste, varmaste och finaste fleecen. Hemma var den lite för varm att ha på sig och det är den nog utomhus här också, men inne i detta snorkalla huset är den perfekt! Tänker nog till och med sova i den inatt så jag slipper frysa ihjäl. Då gör det inget om jag kastar av mig det ena täcket (påminn mig att jag måste knäppa fast täckena i varandra så jag slipper det problemet).

Dagarna skiljer sig inte heller så mycket från varandra och allt är som vanligt, förutom att Alex är i London, och inte varit hemma på två dagar, och att gamla aupair-Oscar var här ute idag för att hämta lite post. Annars är alla lite halvdåliga, hostar, snorar, är varma varvat med kalla och rätt trötta. 

Jag sov två välbehövliga timmar på lunchen idag, kände mig som en ny människa efteråt. Det höll sig dock inte längre än någon timme, men det var värt det. 

Efter middagen mös Silver och jag i soffan lite, som vi gör mest hela tiden nuförtiden, men nu ska jag lägga mig i sängen i min varma fleece och titta på lite Halv åtta hos mig. 

Hoppas ni mår bra där hemma och att ni inte har blivit förkylda! Har hört att det är riktigt snorkallt hemma i Sverige.

SOFFMYS MED YLVA & SILVER

Alex är i London två nätter, så Ylva och jag har myst och ätit supergod lax till middag, tittat på film, ätit yoghurt och myst och skrattat i soffan. Ska snart gå och lägga mig så jag sover bort det sjuka. Och trots min middagslur idag (ja, jag lyckades tillslut) kommer jag nog slockna direkt. Så natti!


LEDSEN, MEN JAG KOMMER ALDRIG TILLFRISKNA

Tanken var att jag idag på lunchen skulle sova middag för att bli lite bättre, men det verkar vara omöjligt. Ylva ska nämligen iväg nu så jag måste ha babymonitorn på mitt rum, och killarna verkar nuförtiden ha bestämt sig för att det inte behövs någon middagslur så de ligger mest och skriker och gapar. Detta betyder i sin tur att jag inte kommer få en blund.

Dessutom är jag världens sämsta barnvakt nu när jag är sjuk för jag har noll tålamod. Och någon påfylld tålamodstank kommer jag inte få utan sömn och vila, och utan sömn och vila kommer jag inte bli bättre. Alltså kommer jag vara sjuk resten av tiden här. 

Nu ska gnatkärringsbarnvakten vila lite med två skrikande ungar i babymonitorn. 

(Trots lägsta volym känns det som om de var precis bredvid mig)

BAJS

Bajs på allt idag! Jag är sjuk igen och det är så förbannat jobbigt att passa barn då, eller framförallt att vara en ROLIG barnvakt! Ylva är i London ikväll på någon bartender/cocktailsak och Alex var så snäll och tog barnen innan så jag kunde få vila lite. 

Har precis druckit varm mjölk och ska bädda ner mig i sängen nu. Kommer nog slockna direkt för jag är så jäkla trött. Så godnatt! Hoppas jag mår bättre imorgon för detta är inget kul...

MY SWEETIES



Så här söta har barnen varit idag!

Hela natten och morgonen har jag hostat, hostat, hostat och Lukas var vaken från två till fem inatt, så vi var bara inne hela morgonen och tittade på Pippi och Karlsson på taket och mös en himla massa. Barnen har verkligen varit jättesöta och Viktor har varit som klister på mig hela morgonen.

Och jag börjar bli sjuk igen, denna gång är det mer hosta och bröst- och ledsmärtor samt andningssvårigheter.
Allmänt tung i huvudet, slö och världens lock för ena örat, hör inte ett smack. Mög också! För jag mådde ganska dåligt i torsdags och fredags då jag slutade fylla min kropp med mediciner för att låta mig själv bli riktigt sjuk så det skulle försvinna. Kände mig nästan helt återställd i söndags men när familjen kom hem (som utifrån sett var frisk) blev jag så här dålig.

Vill bara sova tills det här är över. Det ska bli så skönt när jag kommer hem och kanske bli frisk på riktigt. Fast det är kanske ingen idé att bli det, för jag kommer väl ändå bli sjuk sen när jag kommer hit igen...

MY SWEETHEARTS ARE FINALLY HOME



Trodde aldrig jag skulle känna så här
, men när jag gick ner för min trappa imorse och såg Lukas på sin bil blev jag helt varm i hjärtat. Efter en miljon pussar och kramar fick jag syn på Viktor i köket och fick samma känsla. När han såg mig sprack han upp i ett jätteleende och jag smalt hundra gånger om.

Hela denna dagen har varit så harmonisk och fin. Pojkarna hade verkligen saknat att vara hemma och jag hade verkligen saknat dem. Har aldrig fått så många pussar och kramar av dem innan. 

På lunchen lyssnade vi på Damien Rice och Viktor sjöng med i The Blower's Daughter (Faruk, Jude Law är med i klippet!) och han sjöng med riktigt bra i "Can't take my eyes off you", speciellt i "yoouuuu:et". Smalt ännu en gång. 

När de sovit middag gick vi alla, Ylva och Silver också, ut i skogen på en promenad och lagom tills vi kom hem var det kvällsmat som de åt framför Pippi. Alex kom hem och strax därefter var det baddags, han sa att jag inte behövde följa med upp, men då tog Viktor prompt min hand och tvingade mig med uppför trappan. Smalt och dog för tredje gången idag.

Har nyss tittat på det nya Desperate Housewives-avsnittet som kommit upp nu. Ska lyssna på lite mer Damien Rice och läsa några sidor. 

PS. Påminn mig att jag ska bränna en skiva med mysiga och bra låtar jag kan lyssna på och sjunga med barnen! 


PLAYBOY CLYB & RAFFLES 24/9

PLAYBOY CLUB:











PÅ VÄG TILL RAFFLES:


Jag prickar lika bra som vanligt
RAFFLES:












Killens blick är ju så jävla obetalbar!!!





EFTERFEST:

Louise red på den förbjudna hästen...

Louise och Svennebanan


STOLEN JUMPER - CHECK
STOLEN WHISKEY - CHECK
BAREFOOT - CHECK
STOLEN SHOES - CHECK



8:19 am




Nyckeln gick sönder...

Men vi kom in och däckade i soffan direkt! Tacka vet jag flatmates som är hemma, haha!

Och det är inte så illa som det ser ut - speciellt inte de snodda skorna, för de var inte snodda haha! Det andra var lånat och bortgivet! Det var en rolig kväll och vid 9.10 trillade vi in genom dörren, 9.20 landade våra rumpor i soffan och 9.40 stängdes våra ögonlock för att öppnas ett par timmar senare. TRÖTT TJEJ!

SIGHTSEEING/SHOPPING IN LONDON 24/9


På lördagen köpte vi först picknick på Waitrose och sen gick vi och mös i Hyde Park tills det blev för kallt,
då gick vi till Oxford Street och shoppade lite och passade på att "sightseea" på vägen!


Gubbe utanför Hyde Park




Fint på Oxford Street





JALOUSE 23/9

Segaste tjejen ever har äntligen lagt in bilderna (från förrförrförra helgen) då jag bodde hos Linn och Mimmi! Så här kommer några bilder från klubben Jalouse vi var på och sen på min och Linns barfotapromenad hem till henne på Marble Arch, där jag bland annat hittade det fascinerande hästhuvudet, haha.













LINNS BILDER FRÅN HELGEN





















LITE BILDER FRÅN HELGEN



Vet inte riktigt vad som hände här, men tydligen är jag en nöjd mamma nu för tiden


Jag och min bästa



PANCAKE SUNDAY!!!



Picknickmys på den blåsiga gräsmattan i mitten av racecoursen! Så jävla coolt att sitta där!

Vissa bilder är mina och vissa är Linns! Men lite så här har vi haft det. Tanken var att jag nu skulle titta på det senaste Desperate Housewives-avsnittet som kommer ut idag, men tydligen har det inte kommit upp på Icefilms än... Vad är detta!?

NYA PYJAMASBYXOR



Köpte fler par av världens bästa pyjamasbyxor inne i London igår, weeho! Lycklig tjej! Dock är det en söm som är helt åt helvete över låren, men vad gör det om hundra år!

Helgen har i alla fall varit supermysig och jag har strosat runt själv i Hammersmith, London, och shoppat, försökt hitta födelsedagspresent till Migis som gått mindre bra, åkt tåg till helt fel station vilket resulterat i trettio minuters chipsätande på en regnig perrong med Linn, haft candle light dinner, myst massa med Silver, ätit pannkakor till frukost, gått långpromenader, picknickat på Ascot Racecoursebanan och myst lite mer med Silver.


MYSTJEJ SÄGER GODNATT NU






Nu säger jag och mina älskade pyjamasbyxor godnatt (jäkla tjat om de där pyjamasbyxorna, men de är bäst!). I vanlig ordning är det svinkallt i huset så ska även inatt sova fullt påklädd med dubbeltäckte, men ändå vakna mitt i natten av att jag fryser rumpan av mig! 

Känns förresten som att jag aldrig kommer kunna somna... Dumma, men otroligt sköna, middagslur! 

BTW,
MIGIS KAN DU PERMANENTA MIG SÅ HÄR?!

(Och skulle ni dö om jag gjorde det?)


SOFFAN HELA KVÄLLEN LÅNG



Exakt så här har Silver och jag legat nästan hela kvällen efter mitt sextio minuter långa bad. Har gjort sjukt mäktig LCHF-snickerskaka, ätit LCHF-glass, druckit vin, tittat på dåliga TV-program, Wordfeudat med Faruk och softat. 

Imorgon måste jag dock vara lite mer produktiv och tvätta lite kläder samt mina sängkläder och kanske dammsuga eftersom jag inte gjort det än. Sen åker jag in till London vid tolvtiden!



QUALITY TIME WITH SILVER



Som ni läste i förra inlägget så går Silver och jag bara runt och myser hela tiden! Det är fint med kvalitetstid med världens sötaste hund! 

Imorgon ska jag faktiskt lämna henne i några timmar för att åka in till London och köpa fler underbara pyjamasbyxor, dock i någon annan färg, och eventuellt skor om jag hittar några snygga! Jag ska också möta upp Linn och sen ska vi åka hem till mig för att chillaxa lite! Kanske ska slå till på att dammsuga lite ikväll så Alex inte får en chock när han kommer hem? För det är ju inte riktigt något jag vill göra när Linn är här...

NU: BADAAAAAAAAAAAAAAA!


HEJDÅMYS MED BARNEN IGÅR

Det har känts så himla konstigt att vara själv det senaste dygnet. Jag har hela tiden varit på spänn över att barnen ska skrika för de slagit sig, att någon ska köra över mina fötter i köket med bilen eller att hela tiden ha koll på var de är. Men så hör jag ingen som skriker, ingen kör över mina fötter och när jag letar efter dem med blicken i trädgården ser jag ingen förutom ekorrarna som hamstrar inför vintern.

Silver och jag har det bra ändå, trots att jag är lite paranoid när det är mörkt, vilket hon märker så hon skäller extra mycket när hon går ut för att kissa. Tog ett skönt bad igårkväll (förutom att jag fick springa upp två gånger för Silver skällde, ena gången trodde jag det var någon i huset/trädgården och andra gången sa jag till henne att vara tyst) och tänkte göra likadant nu.

Vi blev nämligen genomblöta när vi var ute och gick innan, för självklart lyckades vi pricka in den enda regnstormen på hela dagen... Silver var i alla fall nöjd och fick värsta valpruset, så nu ligger hon tyst och fint i sin säng.

Jag däremot, jag kommer få rulla ner för mina trappor för jag har ätit så mycket hemmagjord LCHF-pizza att jag inte ens vet hur jag kom upp för dem. Men gott var det och mätt och trött är jag också!

Som ni hör har jag inte gjort mycket för världsfreden idag, för mellan tio och tolv låg jag i soffan med Silver och mellan tolv och tre sov vi middag. Försöker ta igen så mycket förlorad sömn som möjligt så mina ******* påsar under ögonen kan försvinna någon gång!!!

image description
image description
image description

GRATTIS FARUKI!






Idag fyller bästa Faruki 21 så grattiiiisssss till dig!!!! Dagen till ära har jag alltså sminkat mig, lockat håret OCH satt på mig normala kläder (Faruks favoritponcho dessutom...). Badet tar jag lite senare, haha. 

Ska till mataffären nu och köpa bär så jag kan hem och göra födelsedagsglass som jag kan äta över Skype med honom sen! Som en liten födelsedagstårta till mig. 

Silver smög upp på mitt rum nyss och började mysa ordentligt. Så pappa och Arbetarna - här har en bild på mig och Silver, haha. Nu ligger hon bredvid mig i sängen och är riktigt nöjd över att få vara här uppe igen (hon har inte fått ligga i min säng på över en månad, men ska ändå byta sängkläder)

Baj baj!



HOME ALONE

När familjen åkte för en timme sedan kände jag mig lite ängslig och mammig. Bad Ylva ta väl hand om barnen (haha...) och pussade och kramade sönder dem i bilen.

När de åkt gjorde jag lunch till mig själv (kändes jättekonstigt att inte göra till Ylva också) och satte mig i vardagsrummet framför The Tourist.

Nu funderar jag på om Silver och jag ska gå ut på en långpromenad, men det betyder att jag måste byta om från mina underbara pyjamasbyxor, eller om jag ska ta ett bad istället. Vädret är i och för sig riktigt fint idag. Höstkallt och sol. Hm. Blir nog promenix och sen bad!


DET BÄSTA MED ATT HA VASK I RUMMET...



...är att jag (och mina påsar under ögonen) kan borsta tänderna i sängen!


NYA DESPERATE HOUSEWIVES-AVSNITT!!!!!!!!!!!!!

Såg nyss på Majas blogg att hon skulle kolla på "the latest episode of Desperate Housewives" och jag bara VA, finns det nya avsnitt!? Kollade IMDB och sen Icefilms och mycket riktigt, två färska avsnitt som jag ännu inte sett. 

Blev helt till mig och nästan lite nervös. Klickade på Play för att låta det första avsnittet laddas medan jag borstade tänderna, och när jag hörde "previously on Desperate Housewives" kändes det som jag träffade en människa jag inte sett på jättelänge och inte visste vad jag skulle säga. Snabbt tryckte jag på paus. 

Jag är så knäpp... Skyller på förkylningen. 

SÅ GISSA VAD JAG SKA GÖRA NUUUUU? Justja, spendera de kommande 42 minuterna med mina fyra bästa vänner.

ASCOT SPA & REHAB CENTRE

Idag är min sista heldag med killarna innan familjen åker till Sverige. Från imorgon och tre dagar framåt är jag ensam, och då ska jag BARA ta det lugnt. Huset ska förvandlas till en SPA- och rehabanläggning.

Jag ska ta långa bad, läsa boken jag påbörjat, klappa Silver, bädda ner mig i soffan och se på film, dricka te, ut och gå långa skogspromenader, ta sovmorgon (Michelle 80+).

Är mer eller mindre fast i huset eftersom Silver bara kan vara själv i sju timmar, men ska försöka komma ut så mycket som möjligt utöver mina rehabbehandlingar. På fredag ska jag nog åka till Windsor och gå på stan, och på lördag åker jag nog in till London för att strosa runt lite och sen möta upp Linn för att åka tillbaka till huset tillsammans.

Tror detta kommer bli precis vad jag behöver.


LIVET ÄR ALLT BRA JOBBIGT IBLAND, VA?

Sitter i mitt stökiga rum som jag började städa igår. Eftersom det fortfarande är stökigt gav jag visst upp när jag kommit halvvägs. Nya avsnitten av How I Met Your Mother var tydligen roligare.

Fan.

Jag måste dammsuga. 

(Det är faktiskt det enda bra med heltäckningsmatta - man behöver inte dammsuga så ofta för skiten syns inte)

(Det och att det är mjukt och varmt om fötterna när man stiger upp från sängen)

SJUKTISDAG


Hittade en gammal bild på mina fina kusiner från när vi var på KuliJuli i somras.

IDAG HAR JAG

1. blivit sjukt andfådd och svettig av att gå en långsam promenad med barnen i vagn.

2. haft en puls på 160 under tiden.

3. gurglat en antiseptisk äckelsak som luktar tjära för att döda allt i min onda hals.

4. tagit hand om två supertrötta och halvsjuka barn, som varken velat äta eller sova, utan att få ett sammanbrott.

5. känt mig feberyr.

6. blivit skrämd av Alex när vi pratade skräckfilmer och undrat hur jag ska klara mig själv i huset i helgen.

7. BOKAT FLYGBILJETT HEM! (28 oktober - 7 november)


Nu ska jag och mitt nytvättade hår gå ner och göra ännu en kopp te, sen rätt upp i sängen, titta på något rogivande och sen slockna och sova i tio timmar.


I'M COMING HOOOOOOME!


SJUKTIDER = KURERINGSTIDER, IGEN...


Har köpt en sjukt crazy tröja.
Randig på framsidan och prickig på baksidan med knappar.



Mysigaste ponchon!



Jag känner att en förkylning återigen börjar ta över min stackars kropp, som får alldeles för lite sömn nu för tiden. Halsen har sagt ifrån i ett par dagar och rosslat. Idag har jag dessutom frusit (för er som inte vet har det varit 25 grader i solen här idag) och pratat i nattmössan (på riktigt). Så nu sitter jag i mina nyinköpta pyjamasbyxor och min nyinköpta Steven Madden-poncho och dricker Lemsip i förhoppning om att bli frisk.

Helgen i London har varit JÄTTEMYSIG och har turistat lite med min kamera. Bilder kommer... när de kommer, haha. 

Men vi har haft det bra, och jag har sett Big Ben utan att veta om det, gått vilse på Londons gator men haft en filbunke till Faruk som lugnat ner mig, gått alldeles för mycket i ett alldeles för varmt London och fått blåsor på fötterna, gått mysig kvällspromenad över Millennium Bridge, haft världens mysigaste middag vid River Thames, sett massa konstiga människor, picknickat i mysiga parker, somnat framför tvn i skön hotellsäng, skrattat tills jag varit nära gråt, trängts i butiker med svettiga människor och haft det sjukt, sjukt mysigt. 

För att summera det hela: jag har haft en riktigt bra helg med världens bästa!



RSS 2.0