BUSRÅTTUNGAR


Viktor åkte bil i julpyntslådan igår

Killarna mår bättre, jag mår sämre och har fått jobbig klihosta. Det har inte hänt så mycket idag förutom att jag skypade med Maja på lunchen och att vi tog ut killarna i skogen på eftermiddagen så de fick cykla och kräka lite. 

Tio meter från huset hostade nämligen Lukas så mycket att han spydde. Minst åtta gånger. Trots det flög han fram i skogen ett tag innan vi gick hem och vilade. Killarna målade lite med vatten- och fingerfärg (som ni kan se om ni scrollar ner två inlägg)

Sen kom Alex hem i vanlig ordning. Killarna gick och la sig och vi åt. 

När jag skulle gå upp på mitt rum hörde jag att killarna pratade, men vi hade inte hört något i babymonitorn under middagen. Jag visste alltså att de var uppe, trots att Alex hade satt för barnsängen för dörren så de inte skulle kunna öppna den (vi måste låsa in dem på rummet, annars rymmer de...). Hörde Windows varningsljud... Då stod Viktor och tryckte på Ylvas dator och hade ändrat om allting.

När Ylva och Alex kom upp blev det krig och Lukas slutade precis gråta efter 25 minuter.

JÄÄÄTTEECHIPS



I söndags gick vi till Sainsbury's och köpte chips. Jag köpte två Pringlesrör. Ja, två. Varför? För det var Buy One Get One... Tillslut sprutade det chips ur öronen på mig. Therese fick världens största chips i sin påse!

Ja, hon är mer normal och köpte bara en...

NÅGOT TILL SANJA



Får du knottror nu? Killarna målade lite idag...

SJUKSTUGAN


Med Lukas, 14/10 (tur att jag är snabb med bilderna)

Lukas är dödens förkyld och hostar tills han kräks. Viktor är lite bättre. Ylva är inte på topp men är lite som pappa när han är sjuk, alltså "typ död". Hahaha, förlåt pappa. Förmiddagen har alltså även idag bestått av film och att snyta ungar.

När kiddosen gått och lagt sig stack Silver och jag ut på en promenad i det blöta, kalla vädret. Har precis ätit lunch och ligger i min säng med mina nya klackar på för att de ska forma sig efter min fot. 

Känner att detta kan bli en rätt tråkig dag... Grått och mulet och extra gnälliga barn.

(Tydligen kan man bli sjuk igen efter två veckor med 40 graders feber för det är tungt i bröstet och min näsa behövs snytas några gånger om dagen. Börjar bli så jäkla trött på detta. Jag äter ordentligt, grönsaker, vitaminer, dricker litervis med vatten, motionerar osv. I och för sig hostar och nyser barnen mig i ansiktet hela tiden. Börjar bli trött på att vara en tjugoårig konstant sjuk mamma)

LITE MÅNDAG

Alla i familjen är sjuka utom jag, som förhoppningsvis inte blir sjuk igen med tanke på att jag låg inför döden med 40 graders feber för två veckor sedan (pappas dotter). Vi har alltså bara varit inne och tittat på film idag, förutom en liten tripp till Apoteket och sen fick killarna lunch på Subway och Ylva och jag tog varsin kaffe. Känner mig fortfarande pigg som en mört och ska våga mig ut på en joggingtur imorgon på lunchen tror jag.

Har pratat med både mamma och lillasyster på Facebook idag. Hade lite hemlängtan, men känns bättre nu. Och Carla har blivit BLOND!? Skype snart så jag får se det, okej!? Nu har jag alltså en blond pepparkakssyster efter två veckor i Thailand. Sjukt avundsjuk.

Nu ska jag fortsätta läsa mina två månader gamla tjejtidningar (vad har hänt? Jag brukade älska mina tidningar, har inte ens luktat på parfymproverna) och sen sova!


Hittade denna, otroligt stela, bild på Migis och mig och den fick mig att sakna mitt långa hår. Mitt långa bruna hår. Har fortfarande inte vant mig vid att se mig själv i spegeln med så här kort hår, och har fortfarande inte hittat något snyggt sätt att ha det när jag har jacka/halsduk på mig... Inte heller har jag kommit på hur jag stylar det snyggt själv. Ser antingen ut som en tant eller som en blöt hund. Inte så sugen på något av det.

TVÅ LÅTAR SOM VARIT I MITT HUVUD HELA HELGEN





MAGRUTOR VÄNTAS EFTER HELGEN I LONDON

Jag har haft så fantastiskt roligt i helgen med Therese! Vi har varit på nattbio och sett nyaste Twilight-filmen, ätit chips så det sprutat ur öronen, sett en räv utanför Thereses hus, legat uppe och pratat halva natten (artiga jag somnade lite här och var under tiden), druckit glögg med hennes värdfamilj, varit på mysigaste julmarknaden i Hyde Park och druckit mulled wine, trängts på tunnelbanan, gått in på Primark och vänt igen, ätit den ultimata engelska bakismaten - Chicken Curry och cola - på Brick Lane Market, strosat runt på The Old Spitalfields Market, inte köpt en enda julklapp, somnat på tåget, lyssnat på julmusik och druckit 4-pundsvin, varit på Vintagefest i Shoreditch, blivit polare med Johnny Baywatch, druckit Perfect Storm och lyssnat på ett 50-talsband, varit på konstigaste baren och träffat underliga människor och sjungit till de bästa låtarna.

Och ovanpå allt detta har vi skrattat. Dubbelvikta på Londons gator, på tunnelbanan, på tåget, i Thereses säng, på marknaderna, i taxin, på bion, ja, you get the picture. 

Alltså, en helt perfekt sista helg i London innan jag åker hem över jul.


Pringels och Milka på bion


Therese med godis!


När vi kom hem från julmarknaden i Hyde Park slängde vi oss i sängen och dog lite. Fast här sitter ju faktiskt Therese upp...


Pricken och Discokulan innan de skulle iväg på Vintagefest på Paper Dress i Shoreditch!

THE WORLD'S LONGEST DINNER

Tre och en halv timme. Så lång tid tog det för förrätt, huvudrätt, ostbricka och efterrätt. Då har jag alltså inte räknat in fördrink och nibbles. Vi har en av Alex kollegor över, väldigt trevlig, men pratar för mycket och äter lite långsamt. 

Jag skulle egentligen ut och träffa en möjlig Ascot-kompis, men han skulle köra sin bror till flygplatsen så det blev inget med det. Istället fick jag en evighetsmiddag, väldigt god middag dock! Någon avokado-räk-lök-gojs-röra till förrätt, kött med blomkålsgratäng, broccoli och konjaksås till huvudrätt, getost till ostbricka och sen en färdigköpt choklad Gü-efterrätt och massa vin... Nu är jag alltså helt slut!

Tänkte gå och lägga mig snart. Ska nog se ett avsnitt av OC innan jag lägger mig, min nya obsession.

Mitt tvåhundrade inlägg, wiho!

VÅRPLANER

Tänkte bara berätta lite för er om mina och Ylvas vårplaner. Allt är inte helt spikat än, utan det beror lite på hur det går med hennes likör Rhuby. Så här ser det ut i alla fall.


NEW YORK: Om vi får ett bra ställe att bo på på Manhattan flyttar vi förmodligen till New York i ett par månader. Troligtvis i januari. Jag kommer bland annat att passa barnen men vi kommer förmodligen skaffa en till nanny ett par dagar i veckan så jag kan hjälpa Ylva med PR/marketing för Rhuby. 


SPANIEN: I vår kommer vi spendera ett par veckor i Spanien, lite utanför Malaga, för att fortsätta jobba med Rhuby och träffa distributörer. Förhoppningsvis hinner jag med lite sol och bad också mellan allt!

Om USA blir av kommer våren bli fullspäckad och riktigt rolig!

LILLY HILL PARK & LÖPRUNDA

Det är ungefär det jag har gjort idag. Satte barnen i vagnen direkt efter frukosten för att gå till en stor park femton minuter från oss. Jag kan säga att det blir bara jobbigare och jobbigare att putta 30+ kilo upp och ner för backar. Snart får de lära sig att gå själva i trafik!

Lilly Hill Park var mysigt, förutom att Lukas har blivit en liten jävel som inte lyssnar när man säger till honom. Han sprang ifrån mig tre gånger idag. Långt dessutom. Det är en himla tur att det inte finns några bilar i närheten...

Vad har mer hänt? Jo, barnen har ätit dåligt i typ en vecka men idag lyckades jag få i dem tre korvar och hur mycket couscous som helst. Jag var ute och sprang innan middagen (iförrgår och igår kändes det också som ett skönt sätt att rensa hjärnan på), utan hunden för hon är jobbig att springa med i koppel på trottoar och det är för mörkt att springa i skogen där jag kan ha henne lös.

Vi åt kyckling till middag, som vanligt, sen shoppade Alex och jag lite mat på nätet. Sen tittade vi lite på tv. Så vi får matleverans imorgon. Imorgon händer det dessutom massa saker. Vi måste klippa barnen, åka till affären och köpa färsk torsk, ta Silver till veterinären då hon har fått konstiga knölar plus lite eksem som inte går bort och städa huset eftersom vi får middagsgäster. Jag ska kanske träffa en kille som bor i Ascot också, som Therese och jag träffade i helgen, om han kan. 

Här fick ni er en lång update och nu ska jag sova, natti!


En gammal men väldigt söt bild på Lukas i början av Oktober

LONDON MED FARUK, ÄNNU MER FORTSÄTTNING

LONDON MED FARUK, DAG TVÅ: Andra dagen var det 30 grader precis som första dagen, och vi svettades runt i våra alldeles för varma kläder innan vi hittade den enorma gallerian Westfield där vi shoppade. Sen gick vi till Waitrose för att köpa mat som vi åt i en park i Shepherd's Bush innan vi promenixade vidare till Hammersmith för lite mer shopping innan vi åkte hem.



Inne på Westfield är det så himla fint, massa kristallkronor, högt i tak och cool arkitektur


Modevisning inne på gallerian



Lunchmys i parken






Åsså lite cupcakes


Faruk försökte med sina puppy eyes på mig, men det funkade inte



LONDON MED FARUK, FORTSÄTTNING

LONDON MED FARUK, DAG ETT PÅ KVÄLLEN: Efter att ha softat och duschat lite på hotellet gick vi ut för att käka middag. Hamnade på en jättemysig restaurang vid Themsen, mätta och belåtna satte vi oss på muren vid floden ett tag innan vi strosade runt för att sen gå tillbaka till hotellet och att däcka. 


St Paul's Cathedral från Millennium Bridge


Satt och dinglade med fötterna på muren



St Paul's Cathedral från Millennium Bridge igen


Tivoli Corner
”The Bank made this way through Tivoli Corner for the citizens of London AD 1936"

LONDON MED FARUK

LONDON MED FARUK, DAG ETT: 1 Oktober turistade Faruk och jag lite i London.




Alla världens flaggor målade på Trafalgar Square, hittar ni Sverige?


The National Gallery på Trafalgar Square


Trafalgar Square



En galen kille utanför museumet som tryckte sin kropp genom ett tennisrack.
Han drog sin axel ur led för att komma igenom...



Piccadilly Circus



Elivs sov på Piccadilly

Frusen yoghurt-paus på Yogoo



The Green Park







IDAG HÄNGDE VI LITE I LONDON

I eftermiddags åkte vi in till London för att fixa Ylvas lägenhet som hon hyr ut, en vägg var tydligen helt fuktskadad. Under tiden hon fixade det satte jag killarna i vagnen och vandrade runt lite på gatorna i Shepherd's Bush.

När hon var kvar och jag svettig gick vi till den enorma gallerian Westfields vid hennes lägenhet. Killarna sprang runt en del och sen åt vi mat på ett kinesiskt ställe. Sjukt gott!

På vägen hem somnade barnen i bilen, inklusive jag.


Viktor grät lite på Westfields

Food time!

Viktor var hungrig så han tuggade lite på Lukas hand så länge


Jag är helt slut efter idag då det hela var ganska krävande, plus att jag inte fick min egentid när killarna vanligtvis sover middag. Jag var med dem hela tiden och de sov lite, ytterst lite, middag i bilen, kanske därför de var så gnälliga resten av dagen...

Nu ska jag titta klart på senaste avsnittet av Desperate Housewives, sen sova!

FRÅN FARUKS & MIN GALNA UTEKVÄLL I ASCOT, 30/9

Faruk var ju här, i och för sig snart två månader sedan men bättre sent än aldrig! En av dagarna åt vi mysig middag med Ylva och Alex för att sen "ut och ta en öl på puben". Slutade med att vi ramlade in genom dörren fem på morgonen...

På sista bilden ser ni våra nyfunna kompisar, 35+








TVÅ BILDER FRÅN HELGEN

Två bilder på Tess från helgen när vi var i Ascot och levde rövare! Första bilden är från i fredags när vi satt på mitt rum och åt pepparkakor, chilichoklad och drack rödvin. Andra bilden är från efter vår trerättersmiddag i lördags, innan vi skulle ut!



ALLA RESOR HEM GÖR MIG FATTIG...

Köpte nyss min flygbiljett hem, 15e december sätter jag mig på planet mot Sverige. Däremot vet jag inte när jag sätter mig på planet tillbaka för jag hade inte råd att köpa båda biljetterna haha... 

PS.
Förvänta er billiga julklappar för jag har helt plötsligt blivit väldigt fattig. Plus att ni fick presenter när jag kom hem förra gången.

OVÄNTAT BESÖK

Mitt i barnens lunch fick vi besök av gamla aupair-Oscar och hans kompis Maja. Det har alltså varit full rulle hela dagen och barnen var helt vilda. Nu är jag jättehungrig och vi ska förhoppningsvis äta snart (inte kyckling idag faktiskt utan någon gryta), sen ska jag boka flygbiljett hem för en miljon kronor och skypa med Faruk.


HELLO LOVE


SAKER KAN VISST HÄNDA I ASCOT OCKSÅ

Gårdagen spenderades först i Windsor för lite shopping med Therese och Ylva (köpte ett par skor, så nu har jag väl inga pengar att åka hem för, men det kan jag ju inte se för jag glömde min bankdosa i Sverige, ansvarsfulla Michelle är i farten) och sen Gingerbread Latte på Starbucks med Tess i Ascot.

Kom hem till huset vid sex och då drack vi lite Rhuby och pratade med våra gäster i sällskapsrummet. Tess och jag gick sen upp på mitt rum, drack glögg och gjorde ansiktsmasker. Sen var det trerätters med Ylva och Alex som fick betyg 9 i vårt Come Dine With Me. Tess och jag gick upp och svirade om och drog sen till den lokala puben vid oss för en öl.

Vid halv tolv drog vi in till Ascot City, om man kan säga så, och satte oss på Bar 1 (typ den enda decent baren här) i någon timme innan vi hittade en massa människor. Vissa skulle till Ascots tråkiga "nattklubb" och andra på efterfest i ett skitstort hus lite längre ner på Ascot High Street. Efter att ha övervägt ett bra tag, okej tog väl inte jättelång tid då vi bara behövde höra musiken som spelades och se vilka människor som gick ut/in, så drog vi till efterfesten där vi drack äcklig rom, lyssnade på brittisk musik, diskuterade Sverige vs Storbritannien och sjöng och dansade i världens största kök innan vi alla däckade i ett tvspelsrum där jag sov i den minsta och hårdaste soffan du kan tänka dig. 


Come On Eileen strömmade ur högtalarna när vi armkroksdansade oss genom natten

PS. Efter två timmars sömn började vi vår promenad hem genom ett dimmigt Ascot, vi mötte många hurtiga människor som var ute och joggade och cyklade, de tittade lite roligt på oss och log. 9.30 mötte vi Alex i köket som gjorde frukost, allt han fick fram var "Noo... Nooo you didn't!". Han var förmodligen sur för vi slog hans 5.00-rekord som han satte i fredagsmorse.

MYSHELG I ASCOT MED MIN GOTLÄNDSKA VÄN THERESE

Igår efter middagen tog jag med mig Silver och promenerade bort till tågstationen för att hämta upp min vän Therese. Detta är bara tredje gången vi ses, men det känns som vi har känt varandra i en evighet. Riktigt skönt att känna så nu när mitt huvud är upp och ner.

Vi har precis ätit en sen frukost med familjen och ska duscha och fräscha upp oss lite för att se vad Ascot har att erbjuda denna friska höstdag. Hoppas på att det kan vara en Gingerbread Latte från Starbucks som kan vara det juligaste och godaste jag smakat.

Nu ska jag hoppa in i duschen!

BÄSTA SÄTTET ATT STÄDA UR HJÄRNAN

är att städa ur rummet. Därför har jag dammsugit ALLT. Alla lister, sängen, fönsterna, spegeln, taket, väggarna. Alla ytor och pinaler har blivit avtorkade. Jag har organiserat byrån, klädhängaren på dörren, klädstången och mitt smink. Nu ska jag bara bädda min säng innan jag bär ner dammsugaren och sätter mig i vardagsrummet för att oranisera datorn.

JUST NU TÄNKER JAG ALLDELES FÖR MYCKET

När jag var sjuk tänkte jag väldigt mycket. Annars blir det inte mycket tid över till det. Jag vet inte riktigt var det kommer ifrån. Om det är från min vistelse hemma, senaste helgen i London eller bara medicinerna som spökar, men jag känner mig väldigt förvirrad. Förvirrad och rätt tom. Blandat med lite ångest.

Jag har börjat inse saker som jag helst hade velat blunda för. Men nu är det svårt att fortsätta. Det är mycket som grämer mig. Till exempel hur mitt liv ser ut om fem år, vad jag vill med det, vart jag vill bo, vad jag vill plugga, vilka vänner jag vill umgås med eller ens vilka jag kommer ha kvar efter mitt år i England. Verkligheten börjar komma ikapp mig och jag känner att börjar få svårt att lita på folk. Jag antar att det är nu relationer sätts på prov och nästa sommar kommer jag verkligen få se vilka som är mina riktiga vänner och inte. 

INSÅG JUST...

att det är väldigt mycket text och väldigt lite bilder i denna blogg.

måste.bara.få.tummen.ur.och.lägga.över.bilder.från.kameran.

DAGENS TILLSTÅND

FEBERN ÄR BORTA!!! Tyvärr är inte fotbollsmandlarna, halsontet, huvud-, led- och nackvärken borta. Men det tar sig. 

Imorse satt killarna och jag bytte batterier i deras miljontals batteridrivnaleksaker. Inte jättekul att lyssna på tutande bilar när man helst vill gräva ner sig under jorden där det åtminstone är tyst. Låg i min säng och vilade från tolv till strax innan fyra då vi alla gick ut i trädgården, jag satt mest och tittade på när Ylva sprang och killarna jagade henne med cyklarna.

Men.

Jag förstår inte varför jag håller på och blir sjuk så här.


Kan vara för jag sover för lite, stressar för mycket, har dåligt immunförsvar på grund av pälsdjursallergi som Sanja funderade på, äter för dåligt, motionerar för lite, får en chock när jag träffar andra människor och bakterier på helgerna, att det är så kallt i huset och jag fryser konstant, äter för lite vitaminer, får i mig för mycket klor genom kranvattnet, huset är dåligt...

"VIKTOR, LÄGG DIG NU"

Vi har satt in killarnas nya sängar och ställt ut spjälsängarna. Det hördes bara en massa skrik från ovanvåningen när de blev nattade, sen var det tyst ett tag och när jag var uppe på mitt rum och bäddade min säng hörde jag killarna skrika lite väl nära mitt rum... 

Gick ner för att kolla, gick till andra trappan och yep, där var killarna. "Kjeeeell!" började de skrika fastän de inte såg mig. 

Sa till Ylva och Alex och sen dess har jag hört dem uppe ett antal gånger och Alex säga "Viktor, lägg dig nu".

Detta ska bli intressant.

LEVER FORTFARANDE

Idag har jag sovit mestadelen av dagen, fick nämligen lite vilotid från 12-17, då killarna först sov och sen tog Ylva dem så jag kunde fortsätta sova och vila mig lite. När jag vaknade vid tretiden kom jag på att jag hade glömt ta febernedsättande på ett tag och hade därför 40 graders feber... Nu har jag bara runt 38.

Ylva och Alex stack iväg och handlade innan när jag tog hand om killarna efter deras kvällsmat och kom hem med massa medicin till mig. Starka halstabletter, halsspray och Lemsip day & night som är starka paracetamoltabletter. Så det ska nog ordna upp sig.

Ska bädda ner mig i sängen nu och försöka äta upp min kvällsmat, som består av spenat och massa vitlök, och se på en film och somna tidigt.

KRÄKS!!!!

Detta är nog det vidrigaste jag någonsin smakat - varmt vatten med honung, lime, vitlök och whiskey.


FÖRKLARING

För att reda ut eventuella missförstånd. "Min andra halva" är självklart hunden Silver.

PS. Jag har 38.8 graders feber och mår inte jättebra. Har nog halsfluss (för första gången i mitt liv va? Mamma och pappa - har jag gått på antibiotika någon gång?). Därför ska jag lägga mig i sängen och titta på film och sova.

PPS. Oroa er inte. Jag överlever.


HEMMA!

Kom hem för ett par timmar sedan och har busat med killarna som saknat sin Kjell, ätit spaghetti bolognese och berättat om helgen för Alex, gosat med Silver och nu sitter jag i soffan med min andra halva som också har saknat mig massa (är inte självgod, men de har det!).

Killarna blir badade och nattade av Alex just nu och imorgon är sista dagen själv med dem för Ylva kommer hem på tisdagmorgon. Det ska bli roligt att hon kommer tillbaka, men det har varit mysigt att vara själv med dem då det blir en helt annan grej. Men nu ska jag sluta trada och kolla lite kameror!

Och pappa, grattis på farsdag!!!! Skickar massa kramar till dig genom bloggen!


SÅ HÄR KAN MAN ÄTA YOGHURT

TOTALT slut i bollen!

Kidsen ligger nybadade och fina i sina sängar och sover. Köket är kliniskt rent. Resten av huset ser ut som ett bombnedslag men jag orkar inte mer.

Har precis ätit kvällsmat i soffan, själv, eftersom Alex sista möte slutade halv sju och han inte är hemma än. Tittar på Come dine with me och försöker varva ner. Imorgon åker jag i alla fall till London på kvällen, skönt!


LITE HALLOWEEN

Sista bilden på Migis, hahahahahahahahhahahaa!
(I mitten om ni inte känner igen henne)

Robin, Migis syster

Therese dansade i baren

HAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHHAHAHA

MYGGOR, I NOVEMBER!?



Vi har fortfarande en del myggor här, inte alls som för några veckor sedan men det finns fortfarande några rackare som suger blog. På bilden är en liten jag smällde utanför mitt rum några dagar innan jag åkte till Sverige!


AMERICAN OR CANADIAN?

Vid lunch plingade en leveranskille på dörren för att lämna ett paket, dock inte till oss utan till grannen som inte var hemma. Jag skrev under och tog paketet. Precis när han skulle gå sa han "Are you American or Canadian?" och jag trodde jag skulle dö, men fick fram att jag var svensk "Oh, you sound very Americ/Canadian".

Amerikansk ja okejdå, men Kanadensisk? Hur låter ens en Kanadensare?

BARNEN SOMNAR JU ALDRIG!

I tisdags somnade de som stockar efter en halvtimme. Igår låg de och gapade på varandra i två timmar innan jag plockade upp dem, och nu är jag rädd för att de ska göra likadant eftersom de hållit på i en timme.

Jag hoppas innerligt att de inte vill ta bort middagsluren för då får jag ingen paus, och då kommer barnvakteriet bli min död. När Ylva är hemma är det okej, för då slipper jag den ständiga oron och att höra dem genom babymonitorn. Men nu när jag är själv är jag aldrig just själv. Jag är med dem KONSTANT. Är det inte direkt fysiskt är det genom monitorn och då har jag dem även när jag sover och vaknar rätt ofta när de bestämmer sig för att prata och gapa lite. 

Av just den anledningen orkar jag inte leka med dem lika mycket som jag brukar. Om de tittar på barnprogram eller film är jag gärna i ett annat rum och njuter av tystnaden.

Nu får jag väl pris som årets värsta barnvakt.

BRA BARNVAKTER GER BARNEN KAKOR


MYSKVÄLL MED SILVER

Alex på någon jobbsak (läs: fest) och kommer inte hem förrän inatt eller så dansar han in i huset 6 på morgonen. Jag har alltså varit ensam med barn och hund. Det har varit mysigt men Viktor börjar bli riktigt trotsig. Han slänger tomater på golvet, kletar yoghurt på möbler och kör över Silver med sin leksaksbil. Så vi har haft ett par dispyter idag (om man nu kan ha det med en tvååring, blir ganska fåordigt och av mer en envägskommunikation).

Efter kvällsmaten, tonfiskröra som gick ner riktigt bra, drack de mjölk och åt päron framför Bedtime Hour på barnkanalen. När de gått och lagt sig la Silver och jag oss i soffan, jag åt min kvällsmat, halloumi och kokat och sen kylt vatten. Vattnet här smakar himla äckligt och är fullproppat med klor så nu efter tre månader får det vara nog. Inget mer okokt kranvatten för min del! Julklappstips igen: vattenfilter kanna?

Nu ska jag se senaste Desperate Housewives-avsnittet och sen sova. Hoppas ni har det bra där hemma!

Sillebille, AKA (also known as) min svans, och jag för några veckor sedan när jag kom hem från London.

JULKLAPPSTIPS FRÅN MIG TILL ER

Jag har precis kommit hit och kollar redan flygbiljetter tillbaka till Sverige. Och nu kommer vi till rubriken: vet ni inte vad ni ska ge mig i julklapp kan ni ge mig en T/R till Sverige för det är för jäkla dyrt att åka hem över jul!

Pratade med Alex om det idag och han sa att så länge jag stannar första halvan av December kan jag åka när jag vill, och han pratade om den 14e. Det är precis då biljetterna fortfarande är hyfsat normala och inte kostar 76 pund för en enkelbiljett. Ska höra med Ylva när hon kommer tillbaka nästa tisdag och se om hon håller med honom.

Annars önskar jag mig en spikmatta, systemkamera, iPad, träningskläder och en blå Grand Danois när jag flyttar hem.

HEMMA & JAG LEVER

Sverige har varit fantastiskt även om jag kom fram till saker jag helst inte velat. Men flyget gick bra. En tjej från Malmö satte sig bredvid mig på planet så vi läste tjejtidningar och pratade om Australien, England, Sverige och massa annat. Jag sov i 40 minuter och hann bli väckt av piloten 5 gånger som skulle prata hela tiden. På tåget hem nickade jag till minst 15 gånger och nu ska jag äntligen sova!

Ska upp tidigt med barnen imorgon eftersom Ylva åker till USA innan de vaknar.


MIA WALLACE


Blond Mia Wallace haha


Mia Wallace med svart hår!

Nu kommer snart Antonia, Niko och Olivia hit på lite förfest innan vi drar till The Tivolis Halloweenfest!

NU VAR DET KLIPPT



Min Mia Wallace-sminkning gör sig inte riktigt i ett leende, därav bristen på glada miner.

Igår efter att jag varit på Juvel och Design för att välja ut ett armband jag skulle få av baba fick jag ett ryck och gick in på Saks och tog en drop in-tid för att klippa av mig håret!

Tjoff! sa det och väck var det.

Detta var ett av mina bästa beslut hittills.

SVERIGE ÄR LITE DIMMIGARE ÄN JAG KOM IHÅG

Har varit hemma i några dagar nu och har haft det helt underbart. Jag har hunnit med Idol-kväll med pappa och Faruk, lördagslunch med pappa, wienerbrödsfika hos farmor, födelsedagsmiddag, -fest och -utgång för Migis i Malmö, söndagsbakishäng med Antonia och Migis, mysig middag hos mamma, nya Väla med pappa, middag med lillasyster och filmkväll med Faruk.

En hel del insåg jag nu.

Och nu ska jag snart springa ner för trappan och träffa min gamla klasskompis Danne för lunch! Sen när Therese har slutat skolan ska jag möta upp henne och åka hem till lägenheten hon passar för lite Peppi-häng! 


Nu ska jag iväg och möta Danne för lunch!


RSS 2.0