SKYPEDATE MED PEPPIJÄVELN






Hade en fet update med min Peppi ikväll efter kvällsmaten (som tur är kunde hon tidigare än vi bestämt) och det var sjukt kul att få se henne! Uppdaterade varandra om bra saker men också om dåliga, skrattade, fjantade och peppiade oss! 

- Printscreenar du nu?
- Nääe...

Efter jag skrivit klart här ska jag sova direkt, är så jäkla trött. Och imorgon kommer jag inte ha någon tid att sova middag i solen för då måste jag tvätta håret (igen ja... Har fullt med banan och olja i mitt hår efter min hemmagjorda hårinpackning från idag, hahahah) och gå runt och vara nervös över att träffa Faruk. 

Godnattttttttttttt nu somnar jag

SOMMAR I ENGLAND



25° och sol! Idag har vi lekt ute hela dagen och när killarna sov middag passade jag på att ta ett bad och sen lägga mig i trädgården på en filt och läsa en bok, torka håret (som jag tvättade för första gången på fem dagar, vilkan känsla) och sova middag samt bättra på brännan. Aldrig varit med om något skönare! Vaknade strax innan tre av att killarna började prata och inte långt därefter satt vi alla på en filt och fikade.

Vi har haft en helt underbar dag idag och imorgon kommer Faruk. Alex kommentar under middagen "Oh you have a big spot coming up here" pekar "Yeah, I know... But look at this instead!!!" pekar på min läpp som har en stor röd prick på kanten "No, he won't even notice that since the other one is sooo big"

Man bara tack, nu känns det bättre!

Vi åt i alla fall sjukt god fisk, pratade skola och betygssystem. Nu väntar jag på att klockan ska bli elva, svensk tid, så jag kan Skypea med Therese. Men jag är så himla trött så jag kanske ska nappa lite innan.


GRÅTER BLOD


Fräsch tjej för två minuter sedan

Har precis klickat på "not attending" på Migis födelsedagsfest och gråter lite blod.

Ska trösta mig med grekisk yoghurt och Halv åtta hos mig innan jag hoppar i säng. Mitt rum är i alla fall nystädat. Men som pappa säger så lär det inte vara det speciellt länge till, haha. 

Men på torsdag kommer Faruukkiii!

(Han har med sig svenskt lösgodis heheheheh)

(Genast lite gladare)

BRACKNELL


Jag, Jennifer och Linn på Oxford Street


Häng i Hyde Park

Barnen sov väldigt länge idag, till lite efter tre (vi la ner dem vid tolv, men de vägrade somna förrän ett, så allt blev väldigt uppskjutet) och efter att Ylva och jag bytt om från vår favoritoutfit, aka pyjamasen, stoppade vi in dem i bilen för att åka till Bracknell och gå på banken. Bracknell hade inte mysigaste centrumet i världen och allt kändes rätt miserabelt, men banken och en fika hann vi med.

Åkte hem, lät barnen leka lite i bilen innan de gick in för att äta kvällsmat. Alex kom hem, maten stod inne i ugnen, jag bytte om till träningskläder och tog med Silver ut på en långpromenad. Lagom tills jag kommit hem var barnen i sina sängar och maten klar, så nu sitter jag helt proppmätt på sängkanten och ska snart titta på lite svensk tv!

Inatt åker Ylva till Sverige och det betyder att jag är ensam enda tills Faruk kommer på torsdag eftermiddag. De kommer komma hit ungefär samtidigt. Så imorgon ska jag bara byta sängkläder och tvätta håret (sist jag duschade var i lördags, och håret tvättades senast i fredags, kan också ha varit i torsdags...), sen är jag redo för att få mitt andra Englandsbesök!

(Rummet är nämligen städat och fint, känns väldigt tomt nu. Nästan som att det inte bor någon här... Ganska opersonligt, så får kanske stöka ner lite för att få en mer hemtrevlig känsla igen)

STÄDA, STÄDA, STÄDA...


Ytterligare en bild från Playboy Club, London, i lördags!
Jag, Linn och Sofia.

Faruk kommer om två dagar och mitt rum ser ut som ett bombnedslag! Jag skojar inte. Har fotograferat det till er så ni kan få se, men innan jag visar dem måste jag städa upp lite här så ni kan få se hur fint det kan vara! 

Nu på morgonen har killarna och jag tagit en långpromenad med Silver, som var helt sjövild och kutade runt som en dåre, sen åt jag lunch med Ylva. Planen är nu att jag ska hinna städa mitt rum innan killarna vaknar upp.

LÖRDAGKVÄLL: PLAYBOY CLUB LONDON

I lördags var vi på Playboy Club i London och det var så JÄKLA fint! Riktigt flashigt och fint. Vi var inte där så jättelänge innan vi drog till Raffles, ungefär två timmar så vi hann inte riktigt uppleva klubben för jag hörde att det blev riktigt bra efter vi drog. 

Det var en massa tjejer som serverade i bunny outfits och en kille som gick runt bland folket och spelade saxofon. Vi hade riktigt roligt, men drog som sagt till Raffles vid ett där vi var på VIP-sektionen (en våning upp med egen DJ och bar, som en miniklubb) där det var SUPERMYCKET folk. Kunde knappt röra mig ett tag.





Alla tjejer förutom Linn som tog bilden.
Alice, Sofia, Veronica, Jennifer, Mimmi och jag.



Man kanske ska lära sig att sträcka lite på sig...
(Faruk, tyst, hahahah)


Louise, Davrons tjej, på Raffles!


Louise och jag utanför Raffles 6.00 på morgonen... Slitna tjejer!

Vid sex stängde VIP-avdelningen och sen blev det kaos utanför. Vissa skulle dit och andra skulle dit och vi skulle... ja, var skulle vi? Det slutade med att Louise hittade två killar som frågade om vi skulle med på efterfest, och i princip sa Louise "Hell yes, let's go!". Mitt i en korsning hittade vi en kille som hette Oliver som såg helt lost ut. Det kom fram att han hade tappat bort sin telefon. Kanske mer "tappat" bort då han bokstavligt talat slängt bort den,"I don't need this shit" och slängt bort den. Skrattade så jag dog...


"Lilla" whiskeyflaskan. Bläää!

Killen som bodde där, Simon.

Oliver följde med oss hem till Simon, som killen hette. Väl där red Louise på en prydnadsgunghäst, vi åt upp Simons chips, letade efter glass i frysen, drack (okej mer smakade) världens största och äckligaste whiskeyn, spanade runt i det enorma huset, njöt av morgonsolen och hade knäppa samtal.



Jag hade lånat Simons toalett och de andra hade redan gått ut, när jag kommer ut hittar jag Linn och pekar och säger "Oliver är uppe på muren!!", HAHAHA! Vet inte om ni ser det men han är barfota för Linn fick låna hans skor för hon hade ont i fötterna. Jag överträffade däremot mig själv och tog med extraskor!




Tror vi väntade på att Oliver skulle hoppa ner från muren här eller något.

Runt åtta bestämde vi oss för att dra, så Linn, Oliver och jag gick hem till Oliver som bodde jättenära (Louise hade dragit lite innan) och vi bodde jättelångt bort. Dock efter lite random murklättrande från Olivers sida... 


Någon slocknade ganska fort när vi kommit hem till Oliver.

Linn somnade i soffan och Oliver och jag satt uppe och snackade ett tag i hopp om att hon skulle vakna så vi kunde gå och äta frukost, jag höll på att svälta ihjäl. Det gjorde hon inte så alla gick och la sig istället.
Vaknade ungefär tre timmar senare, hängde kvar lite innan vi skulle dra. Stod och snackade lite i dörröppningen, jag stod redan utanför, sen han bara "men kom in igen" så vi hängde hos honom typ hela dagen.

Så här satt vi ungefär hela dagen, sjukt bra bakissöndag! Ni kan förresten se Yazoon nedanför soffan, den bruna flaskan. Bästa chokladmjölken!!!

Satt i soffan, snackade, tittade på tv, åt chips och drack chokladmjölk (det finns godaste chokladmjölken ever här, Yazoo! Bättre än PUCKO, bättre än allt! Och ja, LCHF:andet går bra...).

Sen kom det fram att han skulle till Surrey, som är typ på vägen hem till Ascot, så han bara "men jag kan köra dig, jag ska inte dra riktigt än men snart". Efter ytterligare några timmar körde vi hem till Linns hus i Marble Arch, raggarduschade, bytte om och jag packade ihop mina saker som vi stoppade i bilen innan vi gick till ett libanesiskt ställe för mat. Gick en runda runt några kvarter, supermysigt och jättebehagligt väder, inte för varmt och inte för kallt.


Oliver dumpade min väska i bilen innan vi gick till det libanesiska stället och sen tog en skön promenad på Londons gator.

Vid åtta satt vi utanför Linns hus på en liten mur, alla var helt döda och jag kände att jag knappt skulle orka gå till bilen. Men det gjorde jag och efter lite snabb kartkollning var vi på väg (såg då också att Ascot inte alls var speciellt mycket på vägen, så det var så jäkla snällt av honom!!). Var fast i trafikstockning ett bra tag, men efter lite trafikdans och -sång lossnade det (ni vet soldansen, när man dansar för att få fram solen? Samma princip!). Resan tog nästan två timmar med trafikkaos och vilsekörning så var inte hemma förrän tio. Men efter de två timmarna känns det som jag vet allt om honom, haha, man hinner prata en del på den tiden.

Men han verkar riktigt schysst i alla fall, så det var kul! Vi bytte nummer och ska kanske hitta på något någon gång! Shit, man bara byter nummer med alla här, min kontaktlista kommer bli full men jag kommer ha sjukt många nya vänner i alla fall!

Åt en massa mat när jag kom hem, klappade och pussade Silver, kollade Facebook och mejlen och lite så innan jag somnade.

Denna helgen toppade nog galenheterna hittills, men det var sjukt roligt! Som Ylva säger "Ha så roligt du kan, bara du har huvudet påskruvat!". Mitt huvud är påskruvat och jag har the time of my life här!

FORTFARANDE DÖD

Denna helgen har verkligen sugit musten ur mig! 10 timmars sömn på två dagar och en massa rännande hit och dit är inget som får kroppen att känna sig speciellt ung och fräsch. Känner mig som Britta, 65, ensamstående tvåbarnsmamma. Måste erkänna att jag fortfarande känner mig lite bakis, men det är nog bara för jag sovit och ätit så himla dåligt de senaste dagarna. Somnade inte förrän tolv inatt och vid halv åtta knackade det på min dörr. Då var det killarna som ville komma och hälsa på. Trodde jag skulle dö så gulligt det var. Lukas kröp direkt upp i min säng med huvudet på kudden och la sig under täcket. Viktor tyckte däremot mitt smink på golvet var mer intressant. Det finns ju en del saker framme här... Har inte städat på... ett tag. Vände dessutom upp och ner på min London-väska igår när jag letade efter min iPhone-laddare. Så ALLT ligger på golvet.

Ska sova middag nu hade jag tänkt eftersom killarna också ska sova. Men de har redan legat i sängen en timme utan att somna... Med babymonitorn på går det inte så lätt att somna, och dessutom känner jag att jag behöver vara vaken om de inte somnar. Ylva är nämligen i London.

Men ska lägga upp en massa bilder och berätta allt sen! Måste bara få sova lite.

OCH GRATTIS TILL VÄRLDENS FINASTE MOSTER SOM FYLLER ÅR IDAG!!! PUSSSSSSS

BAKISHÄNG I HYDE PARK

Vaknade av att Linn fick ett samtal från tjejerna som vaknat och vi bestämde oss för att mötas upp och hänga lite i Hyde Park eftersom det skulle bli asvarmt! Träffades på Waitrose för att köpa lite mat och gick sen och satte oss, SJUKT STOR PARK! 

Satt där i några timmar innan det blev kallt (smarthuet hade bara shorts) då vi bestämde oss för att värma oss med lite shopping. Gick till Primark som är helt sjukt, hittade en klänning, allt är galet billigt där! Gick i lite till affärer innan vi gick hem för att dö lite innan vi skulle göra oss i ordning för ännu en natt ute. Det kändes väldigt långt borta ett tag, men efter lite kaffe och en dusch gick det!

Skriver mer om kvällen och lägger upp bilder imorgon, för nu går ögonen i kors.

LINNS BILDER FRÅN HYDE PARK HÄNGET







FREDAG

Kom snabbt och smärtfritt till Marble Arch i fredags, helt själv dessutom! Har börjat komma in i tub- tåg- och bussåkandet rätt bra nu, så det är riktigt skönt och sjukt smidigt.

Mimmi var den enda som var hemma när jag kom och de andra kom dit efter någon timme. Först förfestade vi i deras lägenhet innan vi tog en taxi till klubben Jalouse.

Det var så JÄKLA roligt på Jalouse och vi trillade in i lägenheten vid fem-tiden efter att ha dansat oss svettiga i flera timmar (och ätit världens godaste cupcakes på klubben). Linn och jag var de enda två som var kvar till slut och vi träffade så jäkla mycket människor att det var helt stört. En kille som hette Ross och BOR I ASCOT! Vad är oddsen? Han är promoter och promotar för Ascots enda nattklubb, vi bytte nummer så ska kanske dit någon gång! En svensk som inte kunde svenska (ganska vanligt här). En kille från Lund och en från San Francisco, som var med bakom produktionen av Morden i Midsomer, som vi delade taxi med på vägen hem. Två svenska killar som verkade skittrevliga tills Linn sa "ja, men ni verkar trevliga, vi borde byta nummer och hitta på något" och den ena killen (som Linn slagit i huvudet med sitt norska pass eftersom han inte trodde på att hon var norsk) säger "NÄ TACK, jag har flickvän!". Vi trodde att vi skulle dö. Kan man inte byta nummer utan att det måste vara något...?

Gick till Tesco och köpte pizza som vi värmde när vi kom hem, åt i soffan samtidigt som vi snackade lite. Slängde oss sen i sängen, eller jag gjorde det, bokstavligt talat, som en säl, och slocknade direkt. 

Det var sjukt kul och en riktig girls night out. 

LINNS BILDER FRÅN KVÄLLEN!





TRÖTTASTE TJEJEN I VÄRLDEN

Gud, jag har ingen energi kvar efter min helg i London. Helt. Jävla. Slut. Kom nyss hem och ska bara ta något att äta innan jag lägger upp lite bilder till er från helgen som Linn lagt upp på Facebook.

FULL RULLE

I helgen blir det full rulle, utan tvekan! Med start imorgon.

På dagen blir det som vanligt, förutom att vi kanske får besök och att besöket och Ylva går ut och lunchar någonstans. Då tänkte jag passa på att duscha (skrubba, skrubba, skrubba, ett par dagar sen sist heheh) och tvätta håret eftersom jag inte kommer hinna göra det när jag är off duty. 

Sen ska jag leka och ta hand om pojkarna och försöka att inte smutsa ner mig och mina naglar alltför mycket eftersom jag måste vara fresh till kvällen. Efter killarna ätit och lagt sig ska jag snabbt svira om till festkläder - VAD SKA JAG HA PÅ MIG!?

Sen tuffar jag in till London och förfestar med tjejerna jag skrivit om tidigare, innan vi åker till Jalouse. På lördagen vet jag inte vad vi tänkt oss, men vi hittar säkert på något kul! På kvällen vet jag i alla fall att vi ska till Abercrombie and Fitch/Hollister-fest på, håll i er, Playboy Club. HAHAHA. Det blir säkert spännande! Tänkte faktiskt ladda min kamera och ta lite riktiga bilder för en gångs skull.

Men nu ska jag faktiskt sova, på riktigt! Så godnatt!
----- 

PS. Kul att detta blev mitt hundrade inlägg.


UPPTÄCKTSFÄRD, LEK MED BARNEN & LITE ANNAT



På lunchen idag satte jag på Silver kopplet och drog med henne ut på upptäcktsfärd i Ascot.
Vi kom till en jättemysig skogsstig inte så långt ifrån vårt hus. Jag trodde dock att vi hade kommit jättelångt och tänkte "snälla, låt detta vara rätt väg så jag slipper vända och gå hela vägen tillbaka igen". Vi kom rätt och hade inte alls kommit långt, utan bara några kvarter bort.



Den tog ungefär en timme, så det är en bra runda om man inte har så mycket tid, eller vill gå med killarna utanför skogen, eftersom det finns lek- och busmöjligheter i skogen! 

När jag kom innanför dörren timeade jag det så JÄVLA (ursäkta) bra! För precis precis då spelades världens bästa låt på radio för första gången - Rihanna och Calvin Harris nya "We found love" (hoppas de inte tar bort den innan ni hunnit lyssna, lätt nya favoritlåten!). Firade med lite pistaschnötter, choklad och kaffe innan vi väckte pojkarna och drog till en mysig lekplats vid Go Ape-parken, där vi var för några veckor sedan. Lekte och busade i ungefär två timmar innan vi åkte hem och gav dem mat.

När barnen hade ätit fick de ett kex med Philadelphia efteråt (som i princip är som ett ljust knäckebröd och med Philadelphia på blir det som chips, typ), Viktor som är känd för att kladda som bara den satte kexet rätt i håret. Jag frågade Alex om de skulle bada, han sa ja och sen gjorde jag fina frisyrer på Viktor och råkade kanske kleta in Philadephian lite extra. 

Lukas ville också ha fin frisyr för han började direkt dra i sitt hår med fingrarna som han hade sett mig göra. Så jag tog lite vatten och drog upp hans hår med!

SÖTASTE BARNEN NÅGONSIN!

Strax därefter Skype-ringde Faruk som var hemma hos mig för att samla ihop lite ("lite") saker jag vill han tar med sig när han kommer. Det var riktigt kul att se lägenheten och mitt rum igen. Ylvas kommentar när jag sa att jag ville se mitt rum var "Nej, nu kommer du bara få hemlängtan! Och ja, lite fick jag. Det kändes konstigt att se lägenheten faktiskt. Konstigt men bra! Dock har pappa gjort om hela vardagsrummet till musikstudio och blockerat dubbeldörren in till mitt rum med musikprylar. 

Jag fick alltså se och prata lite med papps också! Det var kul, även om jag inte saknat honom speciellt mycket (okej liiiite då...). Och tack igen för att ni fixade detta åt mig och det var sjukt snällt av dig, Faruki, att åka hem till mig och lyssna på den domderande Michellen på andra sidan Nordsjön när du letade efter allt jag bad om. 

Efter vi Skypeat ett tag drog jag på mig ett par jeans (Ylvas kommentar var något i stil med att om jag skulle ragga upp någon på vägen, hahaha) och gick till Tesco för att köpa vin till förfesten imorgon samt nytt SIM-kort till min telefon (har alltså nytt nummer nu, engelskt) och ost som Ylvade bad om! Tog mig 30 minuter dit med "genvägen" genom skogen och 15 hem då jag tog den vanliga vägen...

Satte mig i köket direkt och började fibbla med mitt SIM-kort. Fibbla i detta fall = klippa och fila ner det till ett Micro SIM så det passar i min iPhone 4. Fattar inte varför de fått för sig att man måste ha ett yttepyttelitet SIM-kort i deras nya telefoner. Irriterande! Men börjar bli grym på det eftersom detta är mitt andra, så det gör inget. Samtidigt åt jag mat och drack lite vin. Har hört att det är bra för nerverna när man ska göra pilliga saker. 

Nu ska jag vika och hänga upp lite tvätt eftersom jag varit så duktig och tvättat 2/3 av min smutstvätt idag!

PAPPA, JAG TAR TILLBAKA MINA PÅHOPP!

Efter att pappa förklarat sig genom flera kommentarer på både Facebook och i bloggen samt via Skype, så tar jag tillbaka mina påhopp om att han inte saknat (saknar) mig. Han hade prutat på en bas i några veckor, som han sen struntade i för en annan. Sen kom det även fram att han köpte en förstärkare veckan efter jag åkte. Dock åkte han bara till Malmö... Tycker Kiruna låter mer rimligt... MEN, det får gå! 

PS. Att du har gjort om hela vardagsrummet till studio OCH spelat in alla dina låtar en gång till ger dock plus i kanten.

:)

THIS IS YOUR LIFE. DO WHAT YOU LOVE AND DO IT OFTEN


OCH JAG, DÅ?



Fick en massa presenter av Ylva idag från Cannes, glad tjej!
Två parfymer, en sjukt god body lotion, en handkräm, en plånbok och en mobilficka!

Jo, jag har fått myggbett över hela vänstra benet, högra armen och skulderbladen. Ser inte riktigt klok ut. Har dessutom fått en massa utslag i ansiktet, på halsen och på bröstet. Magkramperna har lagt sig i takt med att jag låtit kolhydraterna vara i nu 24 timmar. Så förutom att halva kroppen kliar, är röd och svullen mår jag rätt bra. Lite trött och törstig bara.

MEN, jag har ju fått en massa presenter idag, så det väger upp lite! Ylva hade med sig en massa från Cannes, weeho!

En till rolig sak är att jag har blivit inbjuden till London i helgen! Inte av Davron denna gång, utan av några tjejer jag träffat två gånger jag varit där. Så på fredag ska vi nog till Jalouse (om jag inte är barnvakt, hoppas, hoppas inte!). Det blir nog fett i så fall! 

Men nu ska jag borsta bissingarna och sen sova. Efter lite Wordfeud kanske. Världens mest beroende framkallande spel. Djävulens spel, skulle jag nog vilja påstå.
-----

PS. Pappa, du kan inte vara så ledsen över att jag åkt eftersom det tog dig hela ÅTTA VECKOR att tröstköpa en bas!?


YLVA ÄR HEMMA!



Igårnatt kom Ylva hem och Alex hade satt mig på duty. Gick därför halvsovande ner till köket vid sju för att fixa mjölk till killarna. Där hittade jag Ylva som sa till mig att gå upp och lägga mig igen. En timme senare gick jag ner igen för att äta frukost och höra om hur Ylva haft det i Cannes. 

Efter frukosten gick trötta Ylva upp och la sig och sov, med några avbrott, till halv fyra. Jag passade även på att göra det samma när killarna sov. Så idag har det varit det trötta- och sovande huset i Ascot. Vid fyra tog vi på oss gummistövlar och gick ut i det helt underbara vädret. Silver hittade en hundkompis vid ponden som hon lekte med i säkert en halvtimme, sen gick vi vidare och killarna var utvilade och lyckliga. 

Två timmar senare kom vi hem och då stod Alex i köket och lagade mat. De åt och sen gick Ylva och jag upp för att lägga dem. De har varit väldigt söta, snälla och gosiga idag! I och för sig är de alltid det, men lite extra.


BUSPOJKARNA IGÅR

Igår hade killarna och jag vår sista ensamma dag ihop och på morgonen mös, pussades och kramades vi bara en massa. På eftermiddagen lekte vi en massa i trädgården. Helt underbart väder, lite kyligt och friskt men inte för kallt.

Också satte jag på Lukas alldeles för små kläder...











SÅNT HÄR KAN MAN HÅLLA PÅ MED NÄR BARNEN SOVER



Rolig sysselsättning när barnen sover middag...

Igårkväll och idag har jag haft världens kramper i magen. Imorse låg jag mest och kved i soffan, samtidigt som jag höll på att förfrysa i detta megakalla hus, medan pojkarna snällt tittade på Rattatouille. Åt lite lunch, sov middag (både killarna och jag) och sen lekte vi en massa i trädgården även om jag tog det ganska piano.

Killarna åt middag och sen kom Alex hem och städade hela huset för att välkomna Ylva hem som kommer någon gång i natt (hon har ju varit i Cannes på Duty free & Travel Retail-festivalen). Sen gick vi upp för att bada och natta, sen landade jag i Silvers säng i köket medan Alex gjorde mat och nu är jag här. 

Gissa vad jag ska göra nu? WOHO, just precis! Titta på Halv åtta hos mig. Verkar vara det enda jag orkar med om kvällarna nuförtiden.

Just ja, och skriva en lista på saker jag vill att F ska ta med sig när han kommer hit. Så pappa, Faruk kommer och hämtar lite saker någon gång i veckan!


UTE MED BARNEN


Här är några bilder från när jag var ute med pojkarna, minns inte riktigt vilken dag eftersom allt bara flyter ihop här. Det är onsdag imorgon, va? 

Viktor hade plaskat i en smutsig vattenpöl med en enorm pinne och fått lite fräknar i ansiktet, och Lukas var mest söt. Hittade ett coolt spindelnät också. Fast sådana spindelnät är inte så svåra att hitta här, finns ungefär en miljon överallt i skogen.


FRIKKIN COLD!


Så här lurig var jag när jag skypeade med Faruk på lunchen idag. Har faktiskt duschat och tvättat mitt hår idag också 
(ja, det är otvättat på bilden), woop woop! Första gången sen i lördags, så inte speciellt illa faktiskt.

Ligger i sängen och tror snart att jag kommer kunna spotta ut mina tänder så mycket jag huttrar.
För fy f a n vad kallt det är i detta huset! Om dagarna är det oftast varmare utomhus än inomhus, det är så sjukt. 

Var precis nere och gjorde en kopp te (spillde nästan te över hela mitt golv när jag huttrade till) och hämtade baby monitorn, har nu krupit under mitt täcke och ska titta på ett avsnitt av Halv åtta hos mig. Inte så mysigt som det kanske låter eftersom jag ligger fullt påklädd med skidstrumpor, pyjamasbyxor och t-shirt, ovanpå allt detta har jag TVÅ duntäcken. My god.

Nu förstår ni kanske varför Alex tittar på TV i jacka?


TODAY I GAVE THE KIDS SOME GOOD CARBS...

Eftersom jag åt så dåligt i helgen (en del kolhydrater) tänkte jag att jag lika gärna kunde passa på att prova de sliskiga flingorna vi har i skafferiet som ingen äter. Killarna hade redan ätit frukost, men kände nog att de kunde trycka ner lite flingor med mjölk när de såg mig vid köksbordet.

De var superduktiga och satt stilla och fint på vuxenstolar med haklapp (vanligtvis sitter de i sina barnstolar) och åt JÄTTEFINT! Små ljus. 

Som ni ser på sista bilden var det full rulle när de väl blivit sockerhöga. Viktor, sista kidden, hade en rolig stil för han valde att köra med båda benen på ena sidan!





MIN HELG I LONDON

Helgen i London var bra, lite annorlunda (läs: inte lika mycket festande, haha) och kom väldigt spontant. Satt i köket med Alex och barnen som åt, vi pratade lite om vad jag skulle göra i helgen när Ylva åkte bort, om jag skulle in till London eller inte. Skrev till Davron som genast svarade att han kunde rädda mig från att go crazy in Ascot. Snabbt som bara den packade jag ihop övernattningsväska, festsminkade mig och bytte om för att sedan bokstavligt talat springa nästan hela vägen till tåget och bli genomsvettig på köpet. 


Så här kan man se ut innan man går ut en fredag!

Jag hade nämligen lite bråttom eftersom vi skulle befinna oss på klubben Maddox redan klockan nio och äta middag. Blev uppmött Northfields station och vi åkte sen vidare med tuben till Piccadilly Circus för att köpa födelsedagspresent åt en tjej vi skulle äta med. Gick vidare till Maddox där vi mötte upp fyra andra tjejer och gamla aupair-Oscar och gick in och satte oss. Efter att vi beställt åt vi världens godaste mat, drack vin och hade trevligt. Har nog aldrig ätit något godare förresten, är inte säker på vad förrätten var men det var som en savory matsallad, typ. Till huvudrätt åt jag världens godaste kyckling, med broccoli, potatis (som en av tjejerna påpekade var AMAZING flera gånger) och tomat.

Vid elva förvandlades stället till nattklubb och vi gick ner en våning till vårt bord. Fest, fest, fest till klockan fyra då vi bestämde oss för att dra. Davron drog hem till sin flickvän och Oscar och jag började vårt äventyr hem till Davron. Först gick vi till en stor gata någonstans med två tjejer och två killar som också försökte ta sig hem. Stod och velade om vi skulle ta taxi, nattbuss eller vänta på tuben. Efter nästan en timme hade vi bestämt oss... Strax efter fem stannade taxin utanför Davrons hus och efter att vi insett att extramadrassen var borta kraschlandade vi i Davrons säng och sov gott. Eller, rättare sagt, Oscar sov gott, jag var vaken ungefär halva natten eftersom han snarkade så jag trodde jag skulle dö.

Vaknade vid elva, Oscar drog och jag sov vidare till halv ett. SÅ SKÖNT! Hängde lite med Davrons flatmates innan han kom hem och vi drog till IKEA.

IKEA-lunch!!

Spenderade tre timmar med att gå runt och titta på byrå och skrivbord, provade sängar eftersom hans ena flatmate skulle köpa ny säng, provade soffor, låtsades att vi bodde i IKEA-lägenheterna och hade sjukt kul. Också blev jag bjuden på IKEA-lunch! En miljon köttbullar, mos, sylt, sås och Almondy cake, haha! Tanken var att vi skulle rulla bort till säng- och soffavdelningen och dö lite, men istället hittade vi matlådor och letade efter ta själv-lagret för att hämta hans enorma byrå.


Utsikt från dubbeldäckaren, högst upp, längst fram!

Davron workade his cute face på bussen. För att matcha doftljusen han köpte, haha..

Sahar (hans flatmate) och hennes mamma hade hyrt en van, som de tog hem möblerna i, och Davron och jag tog bussen hem till honom. Det var riktig sightseeing då vi åkte förbi Wembley Arenan, sjukt cool! Nedanför arenan var det car driftning som också var ganska coolt. Vi fick bästa platsen i dubbeldäckaren - längst upp, längst fram. Kändes som bio och berg- och dalbana med specialeffekter på samma gång. Trodde vi skulle krocka hur många gånger som helst!


Jag tog över pekrollen sen eftersom instruktionshäftet visade en kvinnohand
som pekade på ett flertal bilder. Kvinnan pekade, mannen hamrade.


Två timmar senare kom vi hem till Davron... Längsta jäkla resan någonsin. Efter lite softande började vi bygga på hans byrå och jag måste säga att vi var riktigt grymma. Vi gjorde inte fel en enda gång och det var nog enda gången jag varit med om att ALLA delar var med och att de var intakta.

Tanken var att vi skulle gå ut på kvällen, men att han skulle till sin flickvän först för att reda ut lite saker. Vid ett skulle vi vara på Raffles eftersom han skulle jobba i VIP-rummet. Klockan blev tolv och jag undrade vart han blivit av, sms svarade han inte heller på. Vid ett blev jag sjukt irriterad över att han inte hört av sig så jag tänkte gå och lägga mig, men var alldeles för irriterad för att sova så la mig på golvet i deras biorum (som ännu inte har soffa) med duntäcke och massa kuddar och tittade på The Notebook, sen på Dirty Dancing 2 som jag somnade mitt i. Sex på morgonen vaknade jag av att någon av hans flatmates gick på toaletten, så jag flyttade in i sängen istället. Fortfarande inget svar från Davron. 

Vid tio vaknar jag av sms från Davron "Jag glömde min mobil på tuben och fick gå runt halva centrala london, hittade den nyss, och fixa problemet med Louise, förlåt" osv, blablabla. Så jag blev lite mindre irriterad då, haha. Hängde lite med hans flatmate Sahar innan jag drog hem, sjukt schysst! 

Äntligen på tåget hem till Ascot!

Resan hem var fruktansvärd eftersom den tog tre timmar från dörr till dörr, med en ersättningsbuss från Richmond till Barnes på 25 minuter. Trodde det skulle gå snabbare med tåget då, men istället tog det tio minuter extra. Tänkte prova genvägen genom skogen och se hur mycket snabbare den var, men jag var så himla trött och väskan så tung att det tog mig ungefär 35 minuter istället för ~20 med den vanliga vägen. 

I skogen fick jag en pinne på foten, insåg att jag går väldigt
mycket utåt med höger fot, såg två vita rävar(?) och var sjukt trött.

Här tänker jag: SNÄLLA, TA MIG HEM!


Så här fint var det i skogen!!!

James äter upp våra knäckebröd och vinkar hej till er!

Kom hem, pussade på barnen och gick sen ner och gjorde tacos åt mig och Alex. Skypeade lite snabbt med Faruk innan mitt batteri på telefonen dog. Strax därefter kom James förbi för att äta upp våra knäckebröd, titta på Inbetweeners och uppdatera mig om vad som hänt på de två veckorna vi inte setts! Vid tolv sa vi hejdå och jag gick upp för att lägga mig - trodde jag! Fastnade framför datorn för att prata med Antonia och släckte inte förrän två. Med andra ord var jag helt slut idag när kidsen väckte mig vid sju.

HEMMA

Har varit i London i helgen, kom hem vid sex idag och hänger nu lite med James eftersom han flyttar tillbaka till Exeter imorgon. Han är på toaletten just nu så tänkte passa på att säga hej till er!

Bloggar mer imorgon! Men jag har haft det bra i alla fall. Lite kaos, men bra.


YOU'RE IN MY MIND, YOU'RE IN MY HEART


Hittade denna låten innan och har lyssnat på den en miljon gånger nu!

Ligger i min säng och är helt slut. Ska strax gå och lägga mig, behöver min skönhetssömn och jag ska upp tidigare imorgon eftersom Ylva ska in till London på möte.

Till London är något jag också känner för att åka till imorgon, men om det blir så får vi se eftersom killarna är sämst på att kommunicera och bestämmer saker i sista sekund. Det är ju lite tråkigt när man har en timme dit. Annars kanske jag kunde hänga med några andra tjejer jag lärt känna lite. Linn är en av dem!

Men nog om detta. Har haft en mysig dag idag igen förresten. Vi har varit ute precis hela dagen och bara busat och myst. Känner mig fortfarande lite deppig, inte när jag är med barnen dock, de tar bort det mesta som är dåligt och ersätter med bubbel och sprattel. 

Natti.


!!?!?!??!??


VARFÖR HAR INGEN BERÄTTAT FÖR MIG ATT FÅNGARNA PÅ FORTET HAR BÖRJAT!?


IDAG HAR VARIT EN PERFEKT DAG

Idag stängde jag ute, nästan, all elektronik och kopplade bort totalt. Måste säga att det fick mig att må mycket bättre, för jag kände mig inte dålig över att jag inte svarade utan kände bara "jag måste ha lite tid för mig själv". Var inte heller speciellt social mot Ylva på lunchen, utan vi hade en snabb lunch och sen gick jag upp till mitt rum för att sova lite. Kände mig som en ny människa när jag vaknade.

Eftermiddagen spenderade jag skuttandes, hoppandes, springandes, busandes, lekandes och kramandes med barnen i trädgården (vädret har alltså varit underbart hela dagen). Vi hoppade runt där i två timmar utan en enda stilla sekund. Jag lärde barnen lite aerobics övningar som uppskattades väldigt mycket! Sen gick vi in för att ge dem mat och de var så himla goa.

Sen kom Alex hem och vi drog torra skämt (Alex och jag har samma humor, vilket Ylva tycker är pest) och gick sen upp för att lägga myspojkarna och sen ha mysig middag tillsammans. 

Här kommer några bilder från idag.




HAHAHA, denna bild är asskön! Det ser ut som Lukas petar Viktor i huvudet med en pinne,
men i själva verket jagar Lukas hunden och Viktor gör bara en konstig grimas! Nu är väl hundälskaren Sanja glad? ;)

(BTW, nä jag kunde inte ta på dem regnbyxor för detta var inte direkt planerat. De bara såg pölen och went crazy. Tänkte att du skulle få knottror! Men nu vet du vad som väntar dina barn nästa gång jag är barnvakt, haha. Du kan kalla mig: världens bästa barnvakt.

Och tack för att du är världens bästa peppande moster!)




Försökte ta en söt bild på Alex och Ylva efter middagen, gick... sådär...
Ylva kunde inte riktigt vara seriös, haha!




Finaste Ylva och Alex!


RHUBY: RHUBARB LIQUEUR


Klicka på bilden för att komma till artikeln! Eller HÄR.

RHUBY - RHUBARB LIQUEUR.

Så här ser själva produkten ut - fantastiskt fin och otroligt god! Jag har nämligen haft turen att smaka det färdiga resultatet och det är en väldigt fräsch, feminin och söt likör med en liten twist. SÅ GOD!

När den kommer ut i butik ska jag definitivt införskaffa mig en sådan och bjuda mina tjejkompisar på. Den går att mixa på oändligt många sätt - med vodka för lite extra sting, med soda, champagne, vitt vin... Har provat en del och vi har inte kommit fram till en enda dålig kombination. 

(Men den är nästan godast plain)

RHUBY Elderflower with Soda


RHUBY Soda


RHUBY and lemonade


"WE DON'T NEED HEATING, WE HAVE JACKETS"


He tells us not to put on the heating, 'cause "the house isn't cold"
and still he's wearing a jacket while watching TV...


DAGS FÖR EN TUPPLUR


Trött tjej atm.

Efter frukosten idag tog jag med killarna och hunden ut i skogen för att promenera nästan två timmar och det var verkligen underbart med lite frisk luft. Såg nämligen på vädersidan att det skulle vara fint på morgonen men bli sämre fram emot eftermiddagen, så vi passade på att njuta av lite solstrålar och friska vindar.

Jag mår lite bättre idag. Inte lika deppig men inte riktigt tiptop heller (Ylva sa igår att dagar efter skitdagar oftast brukar vara riktigt bra, men jag antar att skitdagarsperioden inte är över än). Så ska placera mig i sängen nu och sova en stund.

Spåkulan på Facebook sa förresten att det skulle pirra lite i magen på torsdag och att det är något i görningen. Så jag väntar spänt.

(Ja, Spåkulan på Facebook talar endast sanning)

(Och denna horoskop-sida)

(Och denna horoskop-iPhone-app)

GOOD NANNIES LETS CHILDREN JUMP IN PUDDLES...








JÄVLA SKIT DAG


Idag har jag inte alls mått bra, utan bara känt mig helt tom och kraftlös. Men samtidigt så full av tankar.

Jag har tänkt en hel del på England, Sverige, mina kompisar och vilka jag kommer ha kvar när jag kommer hem, på min familj, på min framtid och hur tiden i England kommer att vara, men även hur det kommer vara när jag flyttar hem igen och när det i så fall kommer att vara. Om jag kommer stanna i England efter min aupair-tid och i så fall vad jag ska göra och om jag kommer ha några bra kompisar då.

Detta är verkligen en tuff tid som kommer sätta mina relationer på prov. Jag har pratat med många aupairer som mist många vänner under tiden de varit borta. Så jag kommer definitivt märka vilka som är mina vänner på riktigt.

Idag har alltså inte varit en toppdag och jag tror pojkarna har märkt det, för de har inte alls varit lika lätta som de brukar. När Alex kom hem satt jag helt förstörd vid bordet medan killarna "åt". "Are you alright?" självklart var jag det "You don't look alright...". Mitt huvud var bara helt tomt men samtidigt så fullt.

Idag har jag varit ett jäkla nervvrak och jag har konstant pendlat mellan fnitter och skrattattacker och sammanbrytningar och gråten i halsen. Nu vill jag bara gräva ner mig under täcket och sova riktigt bra för en gångs skull (hade världens sämsta natt igår, vaknade, somnade, vaknade, somnade, så det kändes som jag aldrig sov) och vakna på världens mest strålande humör.


HELGEN I BILDER: LONDON


20.05 satte jag min stjärt på en röd tågstol med en av mina nya svarta klänningar på kroppen och mina smutsiga converse på fötterna (andas ut, jag hade klackar med mig). Resan till London var lite knagglig som ni kanske redan läst, men jag kom fram. Var i Davrons hus runt tio-tiden, åt chili con carne och en timme senare stack vi mot klubben Kings Club som hade premiär.

Hänge där ett tag innan vi tröttnade och stack till en annan klubb - Raffles!

Kate och Davron på Raffles.

Kim och Rob, haha.

Davron och Scott.

Kate och Louise.

Scott och klubbägare i samma veva som vi hälsade på killarna som var DJ:s, haha.

Scott och Davron igeeen! Fattar inte riktigt hand-posen som är med hela tiden...

4:43 satt Kate i soffan med sitt australienska ragg och Louise dansade i soffan och strax därefter åkte vi hem!

Så det var alla bilder jag tog i helgen! Det var kul kul kul kul kul.


HEMMA FRÅN LONDON

(Riktigt långt inlägg)

(Alltså riktigt långt)

London var som det var sist: skitkul!

Hade dock en massa problem med resan dit och hem eftersom District Line (tuben) låg nere och jag var tvungen att ta massa bussar istället. Vid två tillfällen hade jag inte en susning om vart jag var, hur jag skulle komma fram eller ens vem jag skulle fråga. Så jag stod som ett jäkla fån. Men jag klarade mig utmärkt genom att fråga alla människor jag såg och läsa av kartor och busstabeller.

Strax efter tio mötte Davron upp mig på hållplatsen och hemma hos honom blev jag bjuden på chili con carne i sängen samtidigt som vi tittade på tv. Han hoppade in i duschen och vid elva lämnade vi huset och promenixade bort till Northfields Station för att ta tuben till Kensington och sen taxi till klubben Kings Club. Det var en nyöppnad privatklubb, med premiär i lördags tror jag. Gick in, hittade resten av tjejerna, gick till vårt bord och blev serverade. Det var kul och extra kul var att jag hade träffat de flesta tjejer innan. Sällskapet var bra och musiken med, till en början.. Vid halv två-tiden blev det mer techno/hardstyle, så alla dog lite.

Då någon gång sa tjejerna att de skulle gå, och då skulle Sofia också följa med, tjejen jag klickade bäst med. Men jag hade ju Davron! Trodde jag... Tjejerna som skulle vidare till en annan klubb sa att han hade dragit och att jag skulle följa med dem istället. Så blev lite sur eftersom jag hade mina saker hos honom och skulel sova där. Ringde honom och han hade inte alls åkt utan var kvar. Mötte upp honom och då hade klockan hunnit bli lite efter två.

Han berättade att han tyckte vi skulle gå till en annan klubb, Raffles, så vi promenixade dit på ett par minuter. Mötte även upp Davrons flickvän Louise och hennes kompis Kate. Vi hade också med oss två av Scotts kompisar, Kim och Rob.

Raffles var kul, men båda klubbarna var lite mer ungdomliga än Maddox där det var mer vuxet och lugnt. Ingen som dansade in i en hela tiden som på första klubben. De sa att vi hade fått det bästa bordet, men ändå kände man sig ivägen hela tiden eftersom det inte var lika avskilt från dansgolvet som Maddox.

I alla fall så var det kul och de spelade mer RnB/House. Davrons flickvän var supersnäll och rolig! När vi var på toaletten, som för övrigt också hade en tjej som satt där och gav tvål och pappershanddukar till alla plus parfym och smink, var det en korridor lite innan toaletten med ett långt bord med massa stolar och speglar med lampor vid sidorna. Som en loge. Sjukt coolt och smart istället för att man ska stå och skapa kö på toaletten.

När Scott hade slutat DJ:a på Kings Club vi var på kom han och joinade oss på Raffles. Förstår inte riktigt varför men han sa "Kom här" också tog han med mig till DJ-båset för jag skulle hälsa på dem och på klubbens ägare, haha. Så vi stod där ett tag med dem. 

Vi halv fem kände vi oss klubb-mätta så vi gick ut för att försöka ragga upp en taxi och det var den roligaste taxituren någonsin. Rob fick helt plötsligt för sig att leka hund så han öppnade fönstret, stack ut huvudet och räckte ut tungan och skällde lite. 

Väl hemma hos Davron landade vi alla i hans säng med stekpannan med chili con carne i och tittade på tv tills alla slockande. Jag sov i världens minsta rum, en 90-säng och det var typ också allt som fick plats. Somnade nog inte förrän sex-sju, men vaknade av att Louise började duscha vid tio och somnade sen om till två när Davron och Louise kom in och hoppade på mig. 

Vi kom inte längre än till Davrons säng och tv igen, denna gången med lite pannkakor. Sen tittade vi på Kung Fu Panda, lite golf (punkt, punkt, punkt), rugby (punkt, punkt, punkt) och någon gång då gick Louise. Alla var verkligen helt slut och det var en riktigt lazy söndag. Jag kände mig så jäkla äcklig och ville varken prata eller röra mig. Så där låg vi i princip hela dagen och vår anledning till att varken svara i telefon, borsta tänderna och håret eller ta på oss vanliga kläder var "it's sunday".

Efter home delivery pizza från Domino's (som var den sjukaste pizzan jag ätit, det var bara massa massa kött på, bland annat köttbullar, men sjukt god) och Thor, som var den sämsta filmen jag sett, och en powernap i slutet av filmen (så bra var den!) hade klockan blivit åtta och de blev dags för alla att åka hem.

På med vanliga kläder och packa ihop alla saker också traskade vi till tuben. Som vi måste ha sett ut... Alla utom Davron hade på sig sina festkläder och såg allmänt slitna och trötta ut. Det var som en walk of shame fast sent på kvällen. Scott sa i och för sig att vi lika gärna kunde vara på väg ut istället för hem. Tog Piccadilly line till Hammersmith med killarna som åkte vidare, letade efter District line som skulle ta mig till Richmond, men den gick tydligen inte ännu.

Frågade bara tre personer om hur jag skulle komma till Richmond, tillslut kom jag till bussarna "upstairs", man kan förresten undra över vad och var "upstairs" är om man aldrig varit där innan. Åkte buss i tjugo-trettio minuter och bytte sen till tåget mot Ascot, frågade bara en person denna gång men det var mest för att dubbelkolla så jag inte åkte åt fel håll. Kan berätta att jag trodde helt rätt!

Fyrtio minuter senare var jag framme. De var rätt tråkigt men samtidigt skönt att bara vara få själv och tyst och lyssna på musik. Tänkte ta taxi från tågstationen för att slippa gå, men insåg att jag hade glömt lappen hemma med Ascot Cars nummer. Bra jobbat, Michelle! Så det var bara att starta promenaden hem, tjugo minuter senare var jag hemma i köket med Alex och Silver som hade blivit helt bananas. Hon var så j ä k l a glad över att ha mig hemma. Alex sa att han var tvungen att gå ner till henne eftersom hon både ylat och skällt minuterna innan jag kommit hem, så förmodligen har hon hört mig. Hon snurrade runt som en idiot i köket och ville bara mysa och busa. Gick upp på mitt rum, slängde mig i sängen, fick Whatsapp-meddelande från Faruk och Skypeade lite men sen höll jag på att dö av trötthet så klockan tolv la jag huvudet mot kudden för lite sömn med mitt egna mysiga duntäcke i min egen sköna säng (sjukt att min säng är så skön att den känns som min egen!).

Detta var min Londonhelg, hyfsat detaljerat men allt kunde inte vara med för då hade ni nog fått spel av att behöva läsa allt. Till och med detta var mer eller mindre en novell, men nu håller ni er sysselsatta ett tag! 

CHANGE OF PLANS

Ikväll blir inte alls en mysig hemmakväll med barnen, Ylva, Alex, Oscar och hans syster utan jag drar till London för att festa istället!

Det har faktiskt varit på tavlan i två veckor, men nu i veckan verkade det som att det inte skulle bli av. Så slängde iväg ett mess till Davron för att kolla läget, och då sa han att jag fortfarande var välkommen och att han hade ett rum till mig. Kanon!

Eftermiddagen har ägnats åt att hänga med Oscar och hans syster, så vi har suttit i köket allihopa och fikat och nu står Alex i köket och lagar mat medan de andra busar med killarna. Jag är uppe på mitt rum och uppdaterar er och tänkte fixa naglarna innan den tidiga middagen. De ser hemska ut. Har inte klippt dem eller ägnat dem en endaste tanke de senaste två veckorna (Sanja och baba hade dött) så de ska fixas nu!

Efter maten hoppar jag in i duschen och rengör mig från topp till tå. VÄLDIGT välbehövligt, inte duschat på ett par dagar... Sist jag tvättade håret var nog fyra dagar sen, det ska även tilläggas att jag varit ute och sprungit ett par gånger under den perioden...

Men nu naglar och lite Halv åtta hos mig under tiden!

PEPPAR LONDON NU, WOOOHO!

STÄD- & MYSLÖRDAG

Idag är det lördag och jag sov till 11, ensam och ostörd av hund! När jag kom ner till köket skulle pojkarna precis äta lunch, vilken annorlunda dygnsrytm jag får på helgerna, och på bordet stod frukost från klockan åtta imorse. Satte mig och åt direkt, engelsk frukost är faktiskt väldigt gott att äta kall! 

Efter frukosten slog min städmagi igång och jag började lite smått i köket för att sedan otroligt grundligt städa mitt badrum och vidare sovrummet. Det gick fort tack vare grymma spellistor på Spotify och nu sitter jag i ett nystädat rum. Tror inte det finns en bättre känsla. Jo, om man är nyduschad också, men det kommer.

Har även knäppt fast ett till täcke i mitt duntäcke, så nu är jag väl förberedd inför den kalla vintern (kanske lite väl tidigt eftersom det var supervarmt inatt och det varit runt 20 grader de senaste dagarna), men det är extra fluffigt och mysigt. Vek och la in tvätt, som jag tvättade igår, i min garderob samt hängde upp på klädstången. Så rummet är väldigt prydligt och fint.

Tänkte sätta mig och redigera lite bilder med en kopp te sen så ni kan få se lite mer barn. Kanske ta en promenad/löprunda med hunden? Eller gå till Tesco och köpa en tidning, är väldigt sugen på en riktig tjejtidning att läsa sen.

TORSDAG: LEKPLATSEN


Här kommer en hel del bilder, av de 150 bilder jag tog när vi var på lekplatsen i torsdags, på fina Ylva och fina barnen. 

PS. Har märkt att Lukas är lättare att fota än Viktor, därför blev det fler bilder på honom.

PPS. Det är tråkigt att det blir så dålig kvalitet när man lägger upp bilderna här.


































MIN FÖRSTA LONDON/ENGLANDS REGNBÅGE


Denna fina regnbåge såg Antonia och jag när vi traskade hem från världens runda på stan helgen vi var i London

Denna morgon har varit lugn och mysig, även om jag sov otroligt dåligt inatt. Hade sjukt ont i magen så låg och vred mig hela tiden plus att hunden var svinjobbig, hon får alltså inte sova i min säng mer. Kom ner till köket strax innan åtta, barnen hade redan ätit sin frukost men var fortfarande kvar i köket. Ylva och jag åt frukost, barnen smakade ägg (läs: "smakade", Lukas åt säkert ett helt själv!) och efter frukosten gick hon upp för att svira om till möte-i-London-kläder.

Barnen och jag busade och hon brummade iväg. Precis innan lunchen tittade de lite på Nalle Puh och jag fixade lunch (läs: värmde mat från igår). Lagom till killarnas lunch kom ASDA och levererade mat, och det var inte lite mat inte! Packade upp, killarna åt klart och sen gick de upp och la sig. 

Jag plockade undan i köket, Skypeade lite och åt sen lunch. Har suttit och redigerat lite bilder tills nu, men nu vaknar nog pojkarna snart så ska fixa lite mjölk till dem sen ska vi gå ut i det mulna vädret. Det regnar nog snart (spindeln från igår, ni vet...).

TORSDAG


En liten ekorre i trädgården igår som jag fotade från mitt fönster

Idag har vi som sagt varit på en lekplats och lekt som bara den, kommer bilder därifrån när tid finns! Pojkarna tyckte det var superroligt och sprang runt bland alla leksaker och busade riktigt mycket.

Det fanns en stor ramp där två äldre killar gjorde massa tricks med sina sparkcyklar och Lukas tyckte det var jätteintressant och sa "WOW!" flera gånger. Som tur var hade vi med killarnas sparkcyklar, så vi sparkade lite på en basketplan! Wrooom, sa det!

Sen åkte vi hem, lekte lite i trädgården medan Ylva gjorde mat åt dem. Hade en lugn och skön middag medan Ylva gjorde mat åt oss. Nu låter det som att det enda Ylva gör är att laga mat, haha! Sen kom Alex hem och hängde med oss i köket tills barnen skulle sova, då fick jag lite "ledigt" så jag gick och duschade. SÅ SKÖNT! 

Satt och redigerade lite bilder innan maten (bilderna från i måndags), det blev en riktig proteinbomb! Mince med bacon, korv, linser och... inget mer tror jag förutom kryddor. Vi hade ost, creme fraice och sallad till, kändes nästan lite som tacos utan bröd, så det var gott. Gott och köttigt.

Silver dödade en spindel idag efter maten kan jag också berätta! Så nu regnar det imorgon, någon som är villig att sätta hundra spänn på det? Faruk tycker det är hittepå, men det har ju stämt varje gång! Så nu får vi se om det regnar imorgon eller inte.

Efter maten Skypeade jag med mannen som tror det är hittepå att det regnar dagen efter man dödat en spindel. Vi bokade hotell i London för helgen han är här, och det tog en himla tid! En timme och tjugo två minuter. Tydligen kan vi inte vara seriösa längre, men det gör inget för det var roligt. Sen skulle han sova och det borde jag också göra egentligen. Men ska ner och kissa, sen borsta tänderna och lägga mig i sängen och se ROBINSON! Som jag längtat!!!

Godnatt!

TVÅ KNÄLLINGAR

Köpte på klänningar online som kom i tisdags (Michelle, sluta köpa saker online, det räcker nu!!) och här är de. Tummen upp och luta armen på höften är tydligen posen.

Kom fram till två saker:
1. Min spegel är VÄLDIGT smutsig
2. Jag är inget big fan av att posera töntigt framför spegeln, därav tummen förmodar jag



BILDBOMD PÅ KIDSEN I SKOGEN I MÅNDAGS


I måndags hade jag med min kamera när jag var ute och promenixade med pojkarna. Det hade regnat, förmodligen eftersom någon spindel i huset hade dött, och vi tog på oss gummistövlar och traskade ut i skogen för att plaska i vattenpölar, putta vagn, kittla varandra med grässtrån och annat mys.

























VIKTOR LEKER RÖVARE PÅ MITT RUM


För några veckor sedan följde Viktor med upp på mitt rum och lekte rövare. Han bäddade ner sig i min säng och låtsas sov, rörde runt bland mina duschsaker, tittade och snurrade på Symbicorten på byrån, lekte med mitt nässpray och stoppade ner det i mitt vattenglas och låtsas-sminkade sig med en gammal mascaraborste. 

Det är himla synd att sista bilden är så oskarp som den är, för det hade varit en så klockren bild!






SÅ HÄR ÄR DET

Papps: Kenza är en av Sveriges största bloggerskor, hon sjunger, är med i tv-program och är allmänt upptagen och gör en massa olika saker. Och det gör ju inte jag! Det var så hon kom in i sammanhaget! (Ang. detta inlägg)

Ja, mamma och Carla såg lite sega ut på bilden. De var tydligen inte lika glada över att jag tagit studenten som jag var! Klart flaggorna var snygga, vi hade ju gjort dem! (Ang. detta inlägg)

PS. Carla kontrade med att Kenza är världens snyggaste kvinna!

PPS. Idag har jag tagit 150 bilder på barnen och Ylva på lekplatsen. Hoppas ni kommer bli nöjda sen, ha ha!

LUKAS & VIKTOR


Här kommer några bilder på Lukas och Viktor.
Lukas har blå tröja på sig och Viktor röd!









MINDRE HUND, MER MÄNNISKOR

Har fått strikta order om att visa "er andra" lite mer och sluta visa hunden så mycket. Så jag får väl ta det till mig och slänga upp lite bilder på de här sen då. Men om sanningen ska fram har man inte så mycket tid att fota annat än hunden här, för det är enda gången man ens har en tanke på att ta fram kameran (när jag är med hunden är alltså enda gången jag tar det lugnt)

Men jag ska skärpa mig!

Idag ska vi till en lekpark, eller någonstans där de har asfalt så killarna kan få åka lite på sina sparkcyklar. Det är inte världens lättaste att åka sparkcykel på heltäckningsmattor ska ni veta! Det jag ville komma fram till var, att jag laddar kameran nu så den åker med när vi sticker ut. Förhoppningsvis får ni väl se lite bilder på kiddosen och Ylva senare!

PS. Kenza är en av Sveriges största bloggerska.

SÅ HÄR HAR DAGEN VARIT


Så här gulligt vaknade jag av att Silver låg. Hon börjar nämligen alltid längst ut och längst ner av sängen (där jag säger att hon ska ligga) men under natten kryper hon alltid närmre och närmre mig, tillslut ligger hon ofta bredvid mitt huvud.


Borsta tänderna måste man göra. Jag hoppas ni borstar ordentligt där hemma!

Dagen började med att jag var riktigt utvilad efter nio timmars sömn!
Tog med mig hunden ner till köket och åt frukost med Ylva, Lukas och Viktor. Efter frukosten gick Ylva upp och jobbade medan vi lekte på nedervåningen, tittade lite på Cbeebies. Rätt vad det var så var det lunch och sen middagslur för killarna.

Under deras tupplur passade jag på att ta en joggingtur, som jag inte gjort på en evighet känns det som, på lunchen då alltså. Det gick inte så bra, för jag var ganska trött i kroppen och Silver blev uttråkad för hon tyckte jag sprang långsammare än vanligt "Kom igen då, latmask! Du brukar vara snabbare! Ett, två, ett, två" ungefär så tittade hon på mig.


Så här hjärndöd kan man också se ut... Haha... Denna bilden togs mest för jag skulle bevisa för Faruk hur svettig jag blev efter joggingturen. Kan inte sluta skratta åt mig själv. Var SJUKT trött. Observera svettdropparna!!!

I slutet av rundan såg jag en lös hund med ägare, och långt innan vi ens var nära gjorde jag det klart för dem att jag INTE ville stanna och hälsa. Trots det varken ropar eller tar ägaren in hunden för att låta oss springa förbi. Nej, hon låter hundfan (ursäkta språket) springa fram till oss så jag tappar både flås och iPhone. Jag blev så jävla förbannad. Hälsade inte eller någonting, tror mest jag råkade blänga när jag tillslut fick med mig Silver. Var sur hela vägen hem efter det, så sprang som en tok bara för att få ut ilskan. Kan säga att där var Silver inte uttråkad! Att jag sen höll på att dö på vägen från grinden till huset är en annan femma.


Lunch: sallad, halloumi, ägg och keso, som Ylva hade gjort!

Åt jättegod lunch som Ylva hade gjort, sen provade jag mina kläder som jag beställt. De kom med posten idag och jag hittade dem i barnvagnen (som jag så fint skrivit att de skulle lägga paketet) efter min och Silvers lilla joggingtur. Och ja, jag provade dem utan att duscha. Men svetten hade torkat in. Okej, det var inte mycket bättre. De var snygga i alla fall och jag kommer visa dem här när jag har tid och energi. Har så himla många bilder att visa er nu kom jag på. Ja, förvänta er en bildbomd! 

När killarna vaknat satte vi på dem regnställ och gick ut i skogen, efter ganska mycket strul och gnäll från Lukas som absolut inte ville ha regnbyxor. Väl ute i skogen var det frid och fröjd och vi plaskade i vattenpölar (det hade ju som känt regnat hela gårdagen och en del på förmiddagen idag, pga den nu döda spindeln!)

Kom hem, tittade på Pippi Långstrum och mös i soffan. Sen kvällsmat, sen kom Alex hem och Ylva började fixa med vår kvällsmat som var riktigt god kyckling. När vi nattat killarna Skypeade jag med Faruk och vi beställde flygbiljett till honom, sjukt, snart kommer han! Sen åt jag mysig middag med Ylva och Alex.

Sen landade jag i min säng med Silver och en kopp te samtidigt som jag snackade med syrran. Nu ska jag snart släcka lampan och sova. Men först: ett par avsnitt av Halv åtta hos mig!

Vilket sjukt långt och ganska ointressant inlägg detta var... För att sänka intressevärdet ytterligare lägger jag upp lite fler bilder från dagen. Men, vill ni se vad jag har för mig om dagarna så vill ni, även om jag inte lever ett Kenza-liv!


Sjukt trött hund efter en heldag utomhus!


Silver somnade i mitt knä. Hon somnar lite överallt hon!


Sen somnade hon bredvid mig i min säng, och där ligger hon än.


Nu ska jag äta Chili- och Sea saltchoklad och titta på Halv åtta hos mig!


MY BABY SISTER


HAHA! Hittade denna fantastiska bild på mig och min glada lillasyster!

Har pratat med lillasyster ikväll. Allt från husdjur (bland annat ormar och spindlar...), piercingar (du vet fortfarande vad jag tycker, haha), kompisar och "kompisar", killar, skickat bra låtar till varandra som vi bara måste få den andra att lyssna på, pratat mer musik och bara myst. Via datorerna. Men det var mysigt att få prata lite med henne, kändes nästan som hon var här!

Snart är hon det på riktigt också, för hon och mamma kommer över på hennes födelsedag - som är väldigt, väldigt snart. SKICKA ÖNSKELISTA, TACK!?

Det ska bli sjukt kul att de ska komma hit! Har saknat dem så himla mycket så ska krama ihjäl dem när de kommer. Men får nog sanera huset först (och typ hela England) från spindlar innan mamma vågar sätta sin fot här... De är faktiskt inte så farliga som man tror att de är! De är ganska söta! Så länge de inte kommer in på mitt rum (Ylva kastade nämligen ut en spindel från min trappa för en stund sen, tack!).


ENGLANDSBESÖK!

Sitter på Skype med Faruk nu och i skrivande stund håller vi på att boka flyg hit till honom! Weeho! Så torsdagen den 29 september kommer han hit och stannar till den 3 oktober. Torsdag och fredag kommer vi vara i Ascot med familjen och på lördagmorgon tar vi vårt pick och pack och drar till London över natten och söndag dag innan vi åker tillbaka till Ascot.

Längtar så mycket att jag spricker!!!

Men nu ska jag prata vidare med honom och sen äta middag med Ylva och Alex. Förhoppningsvis spricker jag inte av glädje under middagen och förhoppningsvis så kan jag få i mig lite mat också.

Sjukt att jag kommer ha haft två besök innan det ens gått två månader!!!

Och sjukt att Faruk ska komma hit och se var jag har varit de senaste fem veckorna och vad jag pysslat med!

GODNATT

Nu ska jag släcka lampan och sova. Eller förresten, måste nog ändra det till "försöka sova"... Det är nämligen så att Silver har kommit in i sin djupa snarksömn så just nu ekar hela huset...

Så. Sjukt. Trött. Måste. Sova.

Wish me luck!

PS. Har fått påsar under ögonen för första gången under mitt 20åriga liv. Tur att Ylva har kommit hem nu så jag kanske kan jobba bort dem.


TRE BILDER FRÅN IGÅR & FÖRRGÅR





Första bilden är på Lukas och mig, vi är i köket och myser lite. På min iPhone finns det två kameror, en fram och en bak. När jag sätter på den framtill blir Lukas helt till sig eftersom han kan se sig själv, så han står och gör massa miner och säger "Lukas, Lukas" och "Kjell" (som jag heter här). Så har säkert en hundra bilder på oss alla tre som ser ut så här!

Andra bilden är Viktor från igårmorse när han gick nerför trappan ALLDELES SJÄLV! Jag fick absolut inte hjälpa honom. Det ska dock tilläggas att två sekunder efter denna bild togs sträckte han ut ena handen och sa "Piiippaa..." (=hjälpa)

Tredje och sista bilden är på Silver (eller Sille, Sillebille, Bille eller Billy, vilket ni nu föredrar) i min säng. Det är nog hennes favoritplats för tillfället och tycket det är jättekul att håra och bloda ner mina lakan (hon har ett sår under hakan som inte vill läka eftersom hon kliar...). Här skulle vi precis passa på att sova middag medan killarna gjorde det. Fast uppenbarligen sover hon redan.

På tal om sova tänkte jag titta på de två senaste avsnitten av Halv åtta hos mig, och sen gå och lägga mig. Sjukt trött och klockan är bara 21.30 här.

ALEX KOMMENTAR NÄR VI SPOLADE NER SPINDELN


"I'm sure it will come out somewhere else"


Man bara, tack, nu känner jag mig lugnare!

SVAR PÅ ERA KOMMENTARER:


Så här ligger Silver atm (at the moment, dags att ni lär er lite engelska förkortningar!).
Hon lägger sig alltild på så himla konstiga ställen.


För det första är det kul att se att ni lever där hemma, inte mycket av livstecken man får från er ibland!

PAPPA, spindeln är långt ifrån söt, haha! Den är (eller var, HAHA!) enorm och jag hoppas att den inte kommer tillbaka. Antonia sa att sådana spindlar tydligen kunde hålla andan i vatten och sen komma ut från avloppet och in i huset igen? Vet inte om jag vågar lita på det, men just nu vågar jag inte tvivla på någon hemsk information jag får om spindlarna. Det gäller att vara på sin vakt. Dessutom har den blivit utkastad innan och kommit tillbaka.

ARBETARNA, jag har det fantastiskt bra i Ascot och förmodligen skiner solen bara en liten stund hemma. Som vanligt! Måste erkänna att jag inte har en aning om vem du/ni är, så det hade varit trevligt att få veta, haha. Trodde först det var mamma, men det var det inte. Sen trodde jag det var pappa, men du skriver inte som pappa, så det är det nog inte heller! Och förhoppningsvis kommer det inga bilder på ormarna för jag hoppas att jag slipper se fler!!!

MAMMA, jaså det var inte du som var "arbetarna". Vilket mysterium! Självklart är alla monster borta från huset när ni kommer i Oktober (vilket är väldigt, väldigt snart!!). Det finns kanske bara några enstaka minispindlar kvar, kanske en orm också, vem vet? 

SANJA, JAG ÄLSKAR DET HÄR! Ja, engelsmän är verkligen superdupertrevliga. Sån himla skillnad från hemma. Har inte speciellt mycket hemlängtan för tillfället, för jag har det så himla bra här. Men jag saknar er, såklart! Kommer förmodligen hem i slutet av oktober eller början av november, beroende på när Migis väljer att lägga årets Halloweenfest, som absolut INTE går att missa eftersom den ska vara större än någonsin. Spännande! 

SAKNAR ER ALLA, PUSS

NU REGNAR DET RESTEN AV VECKAN

Kom nyss hem från vår lilla promenad runt Ascot på ungefär en timme. Det regnade inte så jättemycket på oss förutom någon gång i mitten, för självklart kom det första regnet på flera timmar just då. När jag kom hem drack jag ett stort glas vatten, bytte Silvers vatten och gick sen upp på mitt rum. Blev sjukt kissnödig så gick ner till toaletten. Gissa vad jag såg. SPINDELN!

(Med stora bokstäver)

Sprang till vardagsrummet och skrek "ALEX!!! SPINDELN!!!" så han gick in på toletten med ett kuvert han hade hämtat, öppnade fönstret och samma ögonblick som han skulle ta upp spindeln såg jag det öppnade fönstret och fattade vad han skulle göra. "NEJ!!! DU MÅSTE SLÄNGA UT DEN LÅNGT LÅNGT LÅÅÅNGT BORT I SKOGEN!!!!!"

Så då kom han på den briljanta idén att spola ner den. Så nu är den nerspolad och det kommer regna resten av veckan. 

FÖRLÅT YLVA OCH FÖRLÅT SPINDELN! Men det lät som en så bra idé när han sa det... Ångrar mig mig lite... Sjukt att jag känner ånger.



PROMENIX


Sillebille verkar inte så pepp på promenad för hon ligger och sover i min säng.

Barnen sover, magen är full av sjukt god kycklig som Alex gjorde och om möjligt ännu godare sallad som jag gjorde och tanken är nu att jag ska ut och gå med hunden en långrunda. Frågan är bara - hur ska jag orka med en så full mage!? Det ska erkännas att tanken först var att vi skulle springa, men kommer kräkas om jag gör det. 

Barnen har varit lite gnälliga idag. Tror de vaknade på fel sida, men jag har varit lika glad för det och ute i regnet har vi också varit (även om vi undvek det riktigt bra)

Så baj baj!

Sen ska jag se Robinson, woooh! För det är väl idag, va?


NAPPING TIME

Kidsen sover och jag är tröttare än tröttast. Ligger i min säng nu med Silver bredvid mig och baby monitorn på en av mina resväskor så jag hör när killarna vaknar. 

Vädret här är lite hipp som happ, ena sekunden är det soligt och nästa regnar det. Efter tuppluren passar det nog bra med en skogstur eller lek i trädgården, fast skogstur låter mer lockande så vi får springa av oss lite (ja, VI haha, det är inte bara killarna som behöver springa av sig). Kanske hittar vi ännu en orm!?

Natti!

RUNNING TIME



Kom aldrig iväg till Tesco, för en halvtimme innan de stängde höll jag på att ta på mig jeans så jag kunde gå. Så det var inte lönt. Istället drog jag på mig träningskläderna och ska nu gå ner och hämta hunden för en liten löprunda i geggan i skogen.


REGNAR LITTA



Det måste bero på att jag stötte på min vän, spindeln, inatt (PÅ MIN TOALETT BTW, JAG GICK PÅ TOA MED SPINDELN EN METER FRÅN MIG, FATTA!?) och övervägde att döda den.

Det har inte regnat sen Antonia åkte, hon måste alltså ha tänkt att hon skulle döda varenda spindel hon såg, och jag har varit ganska lugn med spindlarna nu på ett tag. I alla fall sen jag pratade med min spindelvän och sa att jag inte skulle döda honom så länge han höll sig undan.

Nä, jag har inte blivit knäpp som börjat prata med mig själv och med spindlarna. Inte än i alla fall...


IBLAND UNDRAR MAN...

En stor del av gårkvällen, men även av denna morgonen, satt jag och letade som en tok efter en låt jag hört i ett klipp tidigare på dagen. Jag letade och jag letade och jag Shazamade och Soundhoundade, men inget resultat på grund av den dåliga kvalitén på klippet.

Samtidigt har jag lyssnat på mina senaste tillagda låtar i iPhonen. 

För fem minuter sedan testade jag att Soundhounda igen och denna gången funkade det. Vilken låt tror ni att jag får upp? Självklart en av låtarna jag suttit och lyssnat på under tiden jag letat. Dock i en annan version... Blir så trött ibland.

Nu ska jag gå till Tesco för att köpa rödvin och sugrör. 

Okej, kände att det behövde en förklaring. James fyller år på torsdag och ska ha födelsedagsfest på tisdag. Jag berättade det för Maja och hade panik för jag inte visste vad jag skulle ge honom, då kom hon på den briljanta rödvin- och sugrörsidén! Det är tydligen någon tradition på Uni och han var ledsen eftersom ingen från Uni kan komma, så då får jag ta tag i det! 

Därför ska jag nu ut i regnet för att köpa ett starkt, äckligt rödvin (ju starkare desto bättre var det tydligen) och sugrör. Funderar på att köpa mörk choklad också. Vi har nämligen ingen hemma eftersom det var slut när de levererade maten. Jag undrar vad kassörskan kommer tänka när jag köper starkt rödvin, sugrör och choklad på en regning SÖNDAG. Ska tilläggas att jag ser lite ut som ett vrak.


MUSKELKNUTTEMICHELLE #2

Ni minns när jag skrev att jag kommer bli biff under min Englandstid? Det var mest ett skämt, men jag tror nästan det stämmer. 

Under mina, snart, fem veckor här har jag gått ner lite mer än 2 kilo, ett par tre centimeter här och där på kroppen. Så det är ju nice. Och detta är ju bara efter fem veckor. Vänta er mästervärk nästa gång ni ser mig!!

(Oj, nu har jag satt ribban)


KIDS & HUND



Dessa bilder tog jag för flera veckor sedan, säkert en eller två veckor innan Antonia kom hit! Det är i alla fall barnen i soffan, tittandes på Pippi Långstrump och en hund som vill mysa i soffan men som får nöja sig med golvet.

VISA, VISA, ÅH DU DUMMA UPPFINNING


VISA är säkert en jättebra uppfinning, men just nu tycker jag den är skit. Inte för att det på något sätt funkar dåligt, det funkar jättebra. Lite för bra kanske. Nu i min ensamhet har jag lyckats klicka hem tre klänningar och en massa trosor för att fylla upp kvoten för gratis frakt.

Suck...

Plus att jag shoppade en massa i London. Som sagt, dumma kort!

Fråga till mig själv: varför skaffade jag VISA-kort? Mitt gamla Maestro var mycket bättre för det gick inte att shoppa med online (förutom asos hemsida)

Det fick mig att komma på att jag inte visat för er vad jag shoppat i London än! Håll ut! Det kommer!

PS. Papps, när jag kommer hem får vi luncha och storhandla till farmor så du slipper göra det själv!


SKYPEDATE MED DEN JAG INTE KOMMER TRÄFFA NÄR JAG KOMMER HEM


Andra sidan jorden-skype.






HEM LJUVA HEM?



Första veckan jag kom hit hade jag världens hemlängtan. Det kan ha varit lingonweeken, men det kan också ha varit hemlängtan på riktigt.

Nu, efter snart fem veckor här, känner jag inte minsta uns av hemlängtan. Jag fullkomligt älskar England och jag fullkomligt älskar London och människorna här. Det enda jag saknar är mina vänner och min familj, men det räknas väl inte riktigt som hemlängtan? Utan mer längtan efter mina finaste?

Staden där jag kommer ifrån hade jag helt kunnat strunta i. Fine, det är en vacker stad men människorna där är inte speciellt vackra. Här är allt så annorlunda. Folk är trevliga mot en utan att ha någon anledning (som vi hade sagt där hemma, här är det normalt beteende), ingen tittar konstigt på en, här är inga spydiga uptight people som tror att de är bäst, utan alla är geniunt trevliga och öppna. Inte som hemma. Inte alls som hemma.

Saknaden av mina vänner och familj kan jag dock inte komma undan och har därför bestämt mig för att åka hem över en helg. Jag har spenderat större tiden av eftermiddagen till att kolla upp flygbiljetter och datum som är bäst att åka på. Tyvärr är inte alla mina vänner hemma när jag kommer hem, men får trösta mig med de som finns.

JAG SAKNAR ER OCH SNART SES VI!


PS. Det är helt okej om ni bestämmer er för att flytta till London!

VAD SOM HÄNDER I HUSET

Vad som just nu händer i huset, lite mer allmänt än att pojkarna sover, Silver ligger bredvid mig i min säng och fiser och Alex är någon annanstans i huset, är att Ylva för tillfället är i Sverige och har möten angående Rhuby, likören som hon håller på att lansera, och jag är helt ensam med pojkarna om dagarna. Puh, lång mening.

Det betyder alltså att jag går upp en timme tidigare om morgnarna med start imorgon. Så lite innan 7.00 blir jag väckt av tvillingarna genom baby monitorn. Det betyder alltså att jag tänkte gå och lägga mig snart eftersom jag redan är trött som in i. 

Imorgon ska det bli fint väder, ~21 grader, så på morgonen blir det förmodligen lek i trädgården och på eftermiddagen drar vi ut i skogen (som verkar vara full av ormar!!) och promenixar någon timme med hunden. Alex kommer hem redan vid fyra-fem, så det är chillipill! 

Men nu ska jag släppa ut hunden och sen se ett Robinson-avsnitt och sen nanna.

Vad har ni för er där hemma förresten? Ni är väldigt tysta!


LUKTAR LITE ILLA...

Alex kom hem vid halv sex, när jag sjöng, dansade och matade pojkarna, och efter ett tag började han med vår mat. När pojkarna ätit klart och maten stod i ugnen tog han upp dem för att bada. Jag behövde inte följa med, utan fick ledigt! Så jag ska faktiskt hoppa in i duschen efter att jag städat undan i köket. När duschade jag sist? Det måste ha varit när jag skrev det sist i bloggen, måndags? Äh, jag vet inte ens vilken dag det är idag så det spelar ingen roll!

Ska ner och städa undan i köket nu och sen hoppa i duschen. WEEHO!!!


TWO SNAKES IN TWO DAYS...


Jag visar hur jag inte riktigt fattar vad som händer här.

Okej, detta börjar bli läskigt. Jag har varit här i lite mer än en månad och har redan hunnit se två ormar. Ylva, som bott här i flera år, har inte sett en enda förrän igår. Är jag nya Harry Potter!? 

Denna ormen hittade jag i skogen när jag var ute och gick med pojkarna. Vi sprang och lekte på en liten stig full med träd och buskar vid sidorna. Rätt vad det är ser jag en orm vid mina fötter och får lite småpanik. Förmodligen körde jag över den med vagnen eftersom den låg och ålade och tsss:ade sig ett bra tag innan den försvann in i skogen.

Har googlat och det är högst troligt en Kopparorm, men mycket större och tjockare än den lilla igår. 

Så nu går jag runt och är skraj både inomhus och utomhus, för här finns det tydligen ormar överallt. Åh, jag som kände mig så trygg här eftersom jag, nästan helt, kommit över min spindelfobi och här inte finns så många andra djur...

Vågar ju inte ens ha fötterna på golvet längre.


RSS 2.0